«Ja s’acosten els dies en què les tòfones es troben en el seu punt òptim de maduració, i és hora que prenguin el protagonisme, juntament amb altres ingredients vinculats al fred com és el porc.

Fer-vos arribar a taula el caliu gastronòmic que desprèn aquesta estació és per nosaltres una bona ocasió per compartir els seus flaires, que ens envaeixen per tot.

Però no estem sols en aquest país on som. Viatgen amb nosaltres els formatges de les quatre formatgeries del terme municipal, la vedella Waygú criada en llibertat al Cabrerès, el pa cuit al forn de llenya de casa, l’aigua mineral sostenible de la Font del Rajolí, mel de Can Cames de Rupit, les patates del bufet de Pruït i Tavertet, els embotits dels obradors del poble, les verdures ecològiques d’hivern de La Guixa…»

Amb aquesta carta de presentació, l’Ignasi Camps explica, a qui s’arriba al seu restaurant, l’esforç que fa per tenir cada cop més producte ecològic, natural, biodinàmic o d’aprop de casa.

Una cuina natural en un entorn fantàstic com és el Collsacabra.