Diumenge dia 20 tindrà lloc el debat titulat “Viure sosteniblement és possible?”, amb la participació d’Amanda Bataller (Artista i cuinera, centrada en la divulgació de la cuina conscient i sostenible, amb un enfoc vegetarià i de reaprofitament), Gustavo Duch (veterinari, escriptor i activista per la sobirania alimentària. Coordinador de la revista ‘Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas’), i Sergi Saladié (Dr. en Geografia, professor associat al Departament de Geografia de la URV. Investigador i consultor en paisatge, energia i planejament territorial)

El debat serà presentat i conduït per Marc Talavera, president del Col·lectiu Eixarcolant, Dr. en Biologia per la UB, especialitzat en entobotànica, agroecologia i dinamització territorial; i es podran seguir a través del canal de Youtube del Col·lectiu Eixarcolant.

El Col·lectiu Eixarcolant organitza dos debats per reflexionar entorn les possibilitats de viure sosteniblement i la importància del territori.

Els debats, que es plantegen en el marc del projecte del Calendari del Bon Consumidor, tindran lloc els dies 13 i 20 de desembre a les 19h, i es podran seguir a través del canal de Youtube de l’entitat. Comptaran amb la presència de veus tan reconegudes com les de Pep Nogué, Isabel Salamaña, Gustavo Duch i Sergi Saladié, entre d’altres, i seran presentats i conduïts per Marc Talavera, president del Col·lectiu Eixarcolant.

Conceptes com sostenibilitat, sobirania alimentària, i territori estan cada cop més presents en el dia a dia, i s’espera que siguin elements clau a l’hora de definir les polítiques de recuperació post Covid-19. És en aquest context que des del Col·lectiu Eixarcolant, i per tercer any consecutiu, es desenvolupa el projecte del Calendari del Bon Consumidor, com a eina per generar consciència i també debat entorn la sostenibilitat i el consum.

Enguany per primer cop s’han organitzat diferents activitats a redós del projecte del Calendari, que s’iniciaran els dies 13 i 20 de desembre en forma de debat – col·loqui, i que tindran continuitat al llarg del 2021 en un format de caire familiar que es presentarà passat festes.

Més informació