Les edicions corresponents als anys 2020 i 2021 s’han hagut de suspendre, amb motiu de les mesures de contenció per la Covid-19


Agroecologia Cardedeu, dins la fira de Sant Isidre de Cardedeu.

Un espai amb l’objectiu d’apropar el món rural a la població i sensibilitzar sobre la importància del consum d’aliments saludables i sostenibles.

En aquest espai podreu gaudir sobretot de tallers per adults i infants. Exposició de productors locals. Xerrades d’experts i un munt de propostes molt llamineres i saludables!!

Agroecologia Cardedeu

L’Espai Agroecològic de la Fira de Sant Isidre de Cardedeu va néixer el 2016. Allà s’hi visualitzen els projectes agroecològics locals i hi ha sensibilització sobre la cura del medi ambient i l’alimentació saludable. Durant 4 dies, hi exposen més de 20 productors i productores locals. S’hi celebren més de 25 activitats entre tastos gastronòmics, tallers i conferències.

Entre altres, hi ha un espai infantil, horts, un bosc comestible, animals de granja i activitats gastronòmiques de primer nivell.

Ficard, la Fira de Cardedeu

La Fira per antonomàsia de Cardedeu, multisectorial assentada en la mostra i concurs de bestiar té des de 2009 una nova marca: FICARD. Certamen majúscul. Acull més de 20 mil visitants any rere any des de 1984. Entre els sectors representats hi ha: ramaderia, industria, comerç, turisme, a més de restauració, automoció i entitats.La FICARD no seria el que és si, a part del bestiar i les parades comercials, no comptés amb una cartellera consolidada i tradicional d’activitats i espectacles d’animació. Entre els quals destaquen el singular concurs mundial de menjadors de borregos, la gimcana de cotxes o la burricada (cursa amb rucs), la Mostra Gastronòmica i l’espai de Turisme Rural i Familiar.

Alguns dels actes que tampoc falten mai són els espectacles eqüestres o la desfilada de moda. I l’assortit programa d’actes de la cultura local i nacional. Com les sardanes o els geganters, o les activitats esportives per als més menut.

En aquesta nova edició introduim, a més, un espai destinat a l’Agroecologia i Proximitat. Amb l’objectiu d’apropar el món rural a la població i sensibilitzar sobre la importància del consum d’aliments saludables i sostenibles.

Per la vila de Cardedeu és estacionalment un moment propici per a l’encontre. Pel gaudi dels parcs Pompeu Fabra i Pinetons en l’apogeu de la primavera, en un entorn que hi convida. Des de l’edició del 2009, un nou atractiu s’ha sumat a la Fira de Sant Isidre: el trenet turístic. Passeja grans i petits per tots els barris de Cardedeu fins al recinte firal.

Més informació