La Festa d’Empordàlia, per difondre la cultura de l’oli

Empordàlia presenta la nova anyada 2021 del seu Oli de Pau i enguany ho farà amb una gran festa oberta a tothom. La festa inclourà un tast de l’Oli de Pau nou, esmorzar popular, música en viu, jornada de portes obertes i gegants

El diumenge 28 de novembre el celler Empordàlia celebrarà la seva festa de l’oli. La celebració, batejada com la Festa d’Empordàlia: presentació del nou Oli de Pau, està oberta a tothom i té l’objectiu d’atreure l’atenció sobre el món de l’oli per tal de satisfer les inquietuds dels més curiosos.

La Festa d’Empordàlia se celebrarà a l’exterior de la seu de Vilajuïga i inclourà un tast del nou Oli de Pau, un esmorzar popular maridat amb els vins del celler, música en directe i comptarà amb l’actuació dels gegants de Vilajuïga.

Així mateix, hi haurà una jornada de portes obertes, es podrà pujar al Trenet de Roses i gaudir d’una ruta gratuïta per les oliveres centenàries d’argudell i visitar el celler d’Empordàlia a Pau per veure el molí d’Oli de Pau. La Festa començarà a les 10 del matí i acabarà al migdia, jornada festiva, i oberta a tothom.

El celler Empordàlia

Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions. Han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen el caràcter de l’Empordà.

El celler disposa de dues agrobotigues,

  • Pau (Ctra. de Roses s/n – 17494 Pau)
  • Vilajuïga (Ctra. de Roses, 3 – 17493 Vilajuïga)

Hi podem trobar els seus vins i l’Oli de Pau, a més d’una selecció de productes gastronòmics de proximitat amb segell empordanès.

L’horari d’hivern, de l’1 d’octubre al 31 de març, és, de dilluns a dissabtes, de 9h a 13h i de 15h a 19h a Pau, i de 9.30h a 19h a Vilajuïga, i diumenges i festius de 10h a 14h a totes dues botigues.

Més informació