Així com l’oli d’oliva és un dels productes representatius de la nostra terra, la Fira que en fan, a les Borges Blanques, el cor de les Garrigues, és la fira de l’oli per excel·lència.

Si visites la Fira de l’Oli, veuràs que olorar i/o tastar els olis és una tasca fluïda i orgànica, que surt per si sola, sense esforç.

Aquest any, a l’Espai Oli Bar podreu tastar la majoria dels olis de la Fira. Per tal de millorar la vostra experiència en aquest espai, s’han dissenyat unes fitxes tècniques per cada oli més visuals, més entenedora, amb tota la informació necessària per a que pugueu entendre qui produeix l’oli, com el produeixen i els seus atributs característics.

Com a novetat, la Fira de l’Oli de Qualitat Verge extra i les Garrigues editarà un llibre amb tots els olis de la Fira que podreu veure i tastar als diferents estands de la Fira i a l’Espai Oli Bar. Els visitants de la fira podran consultar a través d’aquest llibre les característiques tècniques de cada oli, notes de tast, aromes, maridatge, etc…  Tota una autèntica referència a l’hora de conèixer millor els olis de la Fira.

 

 

Més informació