Així com l’oli d’oliva és un dels productes representatius de la nostra terra, la Fira que en fan, a les Borges Blanques, el cor de les Garrigues, és la fira de l’oli per excel·lència.

Visitant la Fira de l’Oli, veurem que olorar i/o tastar els olis és una tasca fluïda i orgànica, que surt per si sola, sense esforç.

Fira de l’Oli de Les Garrigues, edició 2022

Després de l’edició 2021, que es va fer en format virtual, aquest any es vol recuperar la presencialitat.

Però la Fira presencial es completarà amb el format virtual que tan bona acollida va rebre en l’edició anterior. D’aquesta manera, l’espai virtual tornarà a comptar amb botiga en línia, el Marketplace, des de la qual visitants virtuals d’arreu del món podran accedir als comerços electrònics de les diferents persones expositores.

Igualment, es tornaran a preparar materials, com és el cas dels vídeos promocionals, amb nous dissenys i continguts per donar a conèixer els productes de la nostra terra.

Programa complet Fira de l’Oli 2022

Podeu consultar el programa complet en aquest enllaç.

Oli Experiència

Podem viure una experiència inoblidable amb el paisatge i tradicions de les Garrigues. L’Oli experiència, una caminada d’11 km. Inclou esmorzar de pagès, taller de collir olives, pedra seca i etnobotànica. Per finalitzar, un dinar amb cassola de tros.

Inscriu-te ja! tens fins al 19 de gener per formalitzar la inscripció!

Altres novetats

Aquest any, a l’Espai Oli Bar podreu tastar la majoria dels olis de la Fira. Per tal de millorar la vostra experiència en aquest espai, s’han dissenyat unes fitxes tècniques per cada oli més visuals, més entenedora, amb tota la informació necessària per a que pugueu entendre qui produeix l’oli, com el produeixen i els seus atributs característics.

Com a novetat, la Fira de l’Oli de Qualitat Verge extra i les Garrigues editarà un llibre amb tots els olis de la Fira que podreu veure i tastar als diferents estands de la Fira i a l’Espai Oli Bar. Els visitants de la fira podran consultar a través d’aquest llibre les característiques tècniques de cada oli, notes de tast, aromes, maridatge, etc…  Tota una autèntica referència a l’hora de conèixer millor els olis de la Fira.

 

 

Més informació