Així com l’oli d’oliva és un dels productes representatius de la nostra terra, la Fira que en fan, a les Borges Blanques, el cor de les Garrigues, és la fira de l’oli per excel·lència.

Visitant la Fira de l’Oli, veurem que olorar i/o tastar els olis és una tasca fluïda i orgànica, que surt per si sola, sense esforç.

Fira de l’Oli de Les Garrigues, edició 2023

Després de l’edició 2021, que es va fer en format virtual, el 2022 es va recuperar la presencialitat.

Però la Fira presencial es completa amb el format virtual que tan bona acollida va rebre en l’edició anterior. D’aquesta manera, l’espai virtual tornarà a comptar amb botiga en línia, el Marketplace, des de la qual visitants virtuals d’arreu del món podran accedir als comerços electrònics de les diferents persones expositores.

Igualment, es tornaran a preparar materials, com és el cas dels vídeos promocionals, amb nous dissenys i continguts per donar a conèixer els productes de la nostra terra.

Programa complet Fira de l’Oli 2023

Podeu consultar el programa del 2023 en aquest enllaç.

 

Seixanta anys de Fira

El dissabte 21 de gener al matí es commemoraran els 60 anys del certamen amb un acte d’homenatge a totes les persones que han ajudat a fer la fira gran aquests darrers anys. L’acte estarà presidit per Artur Mas i ja han confirmat la seva assistència la periodista Mari Pau Huguet, l’exconseller Josep Rull, entre moltes altres personalitats catalanes que han prestat la seva imatge, participat i col·laborat en els darrers anys per donar suport al certamen borgenc de capçalera.

 

 

Més informació