​Posposada la 9a edició de FIPORC

Donada la situació i evolució de la pandèmia de la COVID-19, l’Ajuntament de Riudellots de la Selva, ha decidit posposar la 9a edició de FIPORC, Estava prevista inicialment pels dies 12 i 13 de febrer.

A l’espera d’una millora de l’evolució dels indicadors es valorarà la possibilitat de trobar una nova data que s’anunciarà oportunament.

Fiporc, la Fira del porc

FIPORC, una fira de producte. L’eix vertebral és el porc i els productes que se’n deriven. Durant tot el cap de setmana, a Riudellots de la Selva es podrà passejar i visitar el nucli antic i tastar productes del porc.

Tot el cicle de vida del bestiar porcí. Des de l’animal viu que es pot visitar a l’exposició d’animals vius situada a la Plaça de l’Ajuntament, fins arribar a la pròpia degustació de totes les parts de l’animal i dels productes que se’n deriven en una àrea de tast a l’aire lliure.

Exposició dels productes del porc. Podrem omprar exquisits embotits a les paradetes de petits productors que venen productes del porc com botifarres de tota mena, cansalades, lloms, baiones, greixons…

FIPORC també té un espai pels més petits. Podran aprendre a fer botifarres amb les seves pròpies mans, fer hamburgueses, tallers de dibuix i manualitats relacionades amb el món del porc. També podran fer un passeig pel municipi amb poni o munyir vaques de plàstic a mà, entre altres.

Degustacions, tastos, demostracions

Durant tot el cap de setmana es duen a terme degustacions, exposicions, presentacions, tallers i demostracions del procés de matança i elaboració d’embotits, entre d’altres activitats relacionades amb el món del porc.

Fiporc disposa d’un àmplia zona gastronòmica de tast equipada amb taules i cadires on es pot degustar i comprar tota mena de productes i derivats del porc. Des dels típics greixons, passant pels embotits, pernils, botifarres, carn a la brasa, pota i tripa, carn de perol entre d’altres.

Més informació