FIPORC, una fira de producte on l’eix vertebral és el porc i els productes que se’n deriven. Durant tot el cap de setmana, es podrà passejar i visitar el nucli antic de Riudellots de la Selva i tastar productes del porc.

Tot el cicle de vida del bestiar porcí. Des de l’animal viu que es pot visitar a l’exposició d’animals vius situada a la Plaça de l’Ajuntament, fins arribar a la pròpia degustació de totes les parts de l’animal i dels productes que se’n deriven en una àrea de tast a l’aire lliure.

Exposició dels productes dels porc, comprar exquisits embotits a les paradetes de petits productors que venen productes del porc com botifarres de tota mena, cansalades, lloms, baiones, greixons…

FIPORC també té un espai pels més petits, els quals poden aprendre a fer botifarres amb les seves pròpies mans, fer hamburgueses, tallers de dibuix i manualitats relacionades amb el món del porc, fer un passeig pel municipi amb poni o munyir vaques de plàstic a mà, entre altres.

Degustacions, tastps. demostracions

Durant tot el cap de setmana es duran a terme degustacions, exposicions, presentacions, tallers i demostracions del procés de matança i elaboració d’embotits, entre d’altres activitats relacionades amb el món del porc.

Un any més Fiporc disposarà d’un àmplia zona gastronòmica de tast equipada amb taules i cadires on es podrà degustar i comprar tota mena de productes i derivats del porc. Des dels típics greixons, passant pels embotits, pernils, botifarres, carn a la brasa, pota i tripa, carn de perol entre d’altres.

Més informació