Durant tot el dia hi ha programades una vintena de tallers, degustacions, xerrades, activitats per al públic familiar i altres propostes per complementar el mercat, que se centrarà a la plaça Major.

Una de les novetats d’aquest any serà la reestructuració d’espais. A la plaça Major s’hi concentraran la desena d’expositors de la biofira; en un local de sota els porxos de la mateixa plaça i a la Biblioteca Carles Morató s’hi duran a terme les xerrades, mentre que la plaça de la Catedral es convertirà en la zona de les propostes familiars.

A més, l’organització ha apostat per millorar la imatge del certamen amb una inversió en estands de fusta. Una altra novetat d’aquest any serà el bar ecològic, obert durant tot el dia, amb gelats, orxata, batuts, sucs, cerveses i vins 100 per cent ecològics i envasos compostables.

Per a la selecció d’estands, la biofira ha prioritzat la varietat de productes, entre els quals hi haurà roba de cotó, cervesa, pollastres, carn i embotits, formatges, verdura, hortalisses i elaborats que se’n deriven, oli, ous i àloe vera, entre d’altres. La gran majoria són empreses locals o de procedències el més properes possible.

Més informació