El mercat del préssec de l’Ordal

El mercat del préssec de l’Ordal es troba ubicat a la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal. Permet l’intercanvi comercial directe entre els productors de Préssec de l’Ordal i consumidors amants de la qualitat al paladar.

Un lloc que permet que els caps de setmana d’estiu s’apropin agricultors i clients per compartir impressions sobre tan apreciada fruita.

Entre el juny i mitjans d’agost, cada dissabte i diumenge, de 9 a 14h.

Situat en un territori ple d’encant del municipi de Subirats, comarca de l’Alt Penedès.  El Préssec de l’Ordal ès el referent del mercat. Hi podem conèixer els productors que el cultiven i hi podem comprar préssecs acabats de collir. També podem gaudir amb família o amics de la bona cuina, vins i fantàstics paisatges envoltats de vinyes i camps de presseguers.

Préssec de secà, préssec de vinya

El préssec d’Ordal es troba entre els municipis de Subirats (Alt Penedès) i Avinyonet del Penedès.

És un dels productes de més qualitat de la zona.
Es tracta d’un cultiu 100% de secà en un terreny argilós i molt calcari. Aquestes característiques fan que el fruit que se’n deriva tingui unes qualitats difícils de trobar en altres regions on el conreu del presseguer també hi és estès. Així doncs, es tracta d’un préssec de gran qualitat. Amb gust i aroma intens i depenent de la varietat la seva carn pot ser de textura més carnosa o més sucosa.

La varietat més coneguda és el préssec de vinya. D’un color groc intens, carnós i dolç però amb un petit toc àcid que el fa molt agradable al paladar.

Vine i tasta’l!

Mesos: juny-juliol-agost
Horari: dissabtes i diumenges de 9 a 14h.
Lloc: Plaça Subirats, de Sant Pau d’Ordal

Més informació