En el marc de la Fira de Tardor, des del 2014 a Navàs s’organitza la Mostra de verema i productes ecològics a la plaça de l’Església. Podeu gaudir de l’entorn ambientat de maquinària antiga, exposició d’eines per treballar la terra i la vinya, de ceps decorats, i d’una gran diversitat de productes i aviram ecològics.

Es comença la jornada amb un esmorzar de verema, on no hi falten botifarres i pa amb tomàquet, i on també es pot degustar mel, formatge, oli… Es segueix amb una caminada entre vinyes, on els mateixos vinyataires expliquen característiques del seu vi, tot contemplant antigues tines, maquinària i estris avui caiguts en desús i els nous instrumentals que fan les tasques avui més fàcils.

Al llarg de tot el dia, a la plaça de l’Església es pot gaudir de diverses activitats, com assistir a la presentació i degustació de vins ecològics, viure en directe les demostracions de talla de troncs, xafada de raïms, obtenció del most i elaboració de vi bullit, participar al concurs de beure amb porró, gaudir de música en directe…

Tastaentorn: una oportunitat conèixer el passat vitivinícola de Navàs!

08:00h – Sortida: Plaça de l’Església Entrevinyes caminada d’un 5 km. Degustació de vins de Vilafresca i Formatges de Cal Music (Productes locals, autòctons i de conreu sostenible)

Inscripcions a l’OAC de l’Ajuntament: 93 839 00 22 – oac@navas.cat Guiatge: Maria Estruch i Ton Gibert

09:00h – Carrers del poble Comerç al carrer

11:00 a 14:30h Vermut i tapes de proximitat amb Cal Peirot i El Bouquet

13:00h Concert amb Ultimàtom Band

20:00h Tapes i vins de proximitat i ecològic

Més informació