Tast de vins de la DO Pla de Bages
Una cita de la Confraria de Vins del Bages.
Cada celler ens presenta un dels seus productes:
Caves Gibert: Cava Gran Reserva Gibert “Brut-nature” 2014
Celler El Molí: Blanc (2016), 80% Picapoll blanc 20% Macabeu
Celler Les Acàcies: Sentit de Flor (2016), 100% Cardonnay
Celler Sanmartí: Blanc 1018 (2016), 53% Macabeu 47% Picapoll blanc
Heretat Oller del Mas: Blanc de Picapolls (2016), 50% Picapoll blanc 50% Picapoll negre.
Mas de Sant Iscle: Isclet Blanc (2016), 70% Sauvignon blanc 30% Picapoll blanc
Coop. Artés: Caprici Rosat 2016 (rosat), 70% Cabernet Franc i 30% Mandó
Celler Abadal: Abadal rosat 2016 ( rosat), 70% Cabernet Sauvignon, 30% Sumoll.
Exibis: La Rasa 2014 (negre), 60% Cabernet Sauvignon 20% Sumoll i 20 % mandó
Cooperativa de Salelles: Merlot 2016 (negre), 100% Merlot
Celler Solergibert: SDM, Solergibert de Matacans 2014 (negre), 50% Cabernet Sauvignon 50% Cabernet Franc
Vins Colltor: Clos Colltor Sirà (negre), 100% Syrah
Vins Grau: Jaume Grau Sumoll col·lecció 2014 (negre), 100% Sumoll
Fargas Fargas: vi bullit (postres)
Pràcticament tots els vins que es tastaran són primícia i encara no estan al mercat.