Una cita de la Confraria de Vins del Bages.

La Confraria dels vins del Bages neix l’any 1998, de la mà d’un conjunt de persones amb la vinculació entre elles de l’afecció per la cultura del vi i de l’estima pels nous vins de la comarca, que havien obtingut, tres anys abans, la tan desitjada denominació d’origen. Aquesta és una associació amb un caire lúdic i de promoció. Es celebren reunions de socis amb una freqüència periòdica, amb la finalitat de tastar, comentar i conèixer els diferents vins que s’ofereixen al mercat.

Tast de vins dels cellers del Bages

Cada celler ens presenta un dels seus productes:

Caves Gibert: Cava Gran Reserva Gibert “Brut-nature” 2014

Celler El Molí: Blanc (2016), 80% Picapoll blanc 20% Macabeu

Celler Les Acàcies: Sentit de Flor (2016), 100% Cardonnay

Celler Sanmartí: Blanc 1018 (2016), 53% Macabeu 47% Picapoll blanc

Heretat Oller del Mas: Blanc de Picapolls (2016), 50% Picapoll blanc 50% Picapoll negre.

Mas de Sant Iscle: Isclet Blanc (2016), 70% Sauvignon blanc 30% Picapoll blanc

Coop. Artés: Caprici Rosat 2016 (rosat), 70% Cabernet Franc i 30% Mandó

Celler Abadal: Abadal rosat 2016 ( rosat), 70% Cabernet Sauvignon, 30% Sumoll.

Exibis: La Rasa 2014 (negre), 60% Cabernet Sauvignon 20% Sumoll i 20 % mandó

Cooperativa de Salelles: Merlot 2016 (negre), 100% Merlot

Celler Solergibert: SDM, Solergibert de Matacans 2014 (negre), 50% Cabernet Sauvignon 50% Cabernet Franc

Vins Colltor: Clos Colltor Sirà (negre), 100% Syrah

Vins Grau: Jaume Grau Sumoll col·lecció 2014 (negre), 100% Sumoll

Fargas Fargas: vi bullit (postres)

Pràcticament tots els vins que es tastaran són primícia i encara no estan al mercat.

Més informació