Una cita de la Confraria de Vins del Bages.

Cada celler ens presenta un dels seus productes:

Caves Gibert: Cava Gran Reserva Gibert “Brut-nature” 2014

Celler El Molí: Blanc (2016), 80% Picapoll blanc 20% Macabeu

Celler Les Acàcies: Sentit de Flor (2016), 100% Cardonnay

Celler Sanmartí: Blanc 1018 (2016), 53% Macabeu 47% Picapoll blanc

Heretat Oller del Mas: Blanc de Picapolls (2016), 50% Picapoll blanc 50% Picapoll negre.

Mas de Sant Iscle: Isclet Blanc (2016), 70% Sauvignon blanc 30% Picapoll blanc

Coop. Artés: Caprici Rosat 2016 (rosat), 70% Cabernet Franc i 30% Mandó

Celler Abadal: Abadal rosat 2016 ( rosat), 70% Cabernet Sauvignon, 30% Sumoll.

Exibis: La Rasa 2014 (negre), 60% Cabernet Sauvignon 20% Sumoll i 20 % mandó

Cooperativa de Salelles: Merlot 2016 (negre), 100% Merlot

Celler Solergibert: SDM, Solergibert de Matacans 2014 (negre), 50% Cabernet Sauvignon 50% Cabernet Franc

Vins Colltor: Clos Colltor Sirà (negre), 100% Syrah

Vins Grau: Jaume Grau Sumoll col·lecció 2014 (negre), 100% Sumoll

Fargas Fargas: vi bullit (postres)

Pràcticament tots els vins que es tastaran són primícia i encara no estan al mercat.

Més informació