Poques coses combinen millor que el vi, el cava i la música.

Més enllà dels concerts i dins la Fira de vins, els visitants poden tastar fins a 300 referències de vi i cava procedents d’una quarantena dels millors cellers del Penedès, així com participar en degustacions i maridatges conduïts pels millors enòlegs i sommeliers. Aquest any, ha volgut introduir canvis i incloure elements gastronòmics, oferint una selecció acurada de maridatges (formatges, pernil, anxoves, foie i ostres) i la possibilitat de tastar aquests mateixos productes en estands degudament repartits entre els destinats als vins. A més a més, hi haurà una zona gastronòmica, amb la presència de restaurants de la zona, on s’oferiran tapes de qualitat pensades expressament per a ser acompanyades amb els vins i caves del Penedès.

Una iniciativa de l’Acadèmia Tastavins del Penedès, realitzada en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, el Consorci Penedès Denominació d’Origen i el suport de nombrosos patrocinadors públics i privats, entre els quals destaca com a principal el Banc Sabadell.

Més informació