Bonapasta

Pasta ecològica i de qualitat

Bonapasta: pasta ecològica

Bonapasta és una pasta ecològica de gran qualitat, produïda artesanalment a Moià i comercialitzada per Natureco.

És una pasta de km 0, ja que en un àmbit territorial molt petit, s’aconsegueix fer tot. El circuit de conreu, transformació, producció i comercialització de la pasta.

Com a matèria prima es fan servir diversos cereals. Conreats al Moianès o l’entorn més proper.

•Es molina el cereal a les instal•lacions de Natureco a Moià. Es transforma de manera artesana utilitzant motllos de bronze per estirar la pasta. Es premsa a baixa pressió i s’asseca lentament a baixa temperatura per no alterar les característiques nutricionals i de textura de la pasta. Aquest procés assegura una pasta molt gustosa, de gran qualitat i al seu punt òptim de consistència.

Sense additius ni conservants.

L’any 2010 el projecte Bonapasta rep el premi a millor producte de la fira Biocultura de Barcelona.

 

Avinguda del Prat 20
Moià 08180 CT ES
Com arribar-hi