Can Morral del Molí

Productes de la terra. Vinyes i vins.

El celler Can Morral del Molí és a prop d’Ullastrell, entre el Baix Llobregat i el Vallès Occidental.

Aproximadament des del segle XV la masia ha estat habitada per la família Morral, passant de generació en generació dedicant-se al conreu de la vinya i l’olivera.

El Xavier, la María i la Mariona treballen amb la voluntat de mantenir el paisatge agrari i els cultius tradicionals. El conreu és totalment ecològic i amb tendència a la biodinàmica.

Varietats autòctones

Les vinyes, envoltades de bosc, són de les varietats autòctones Xarel·lo, Sumoll i Macabeu, amb ceps d’entre 60 i 80 anys d’antiguitat i de les forànies Ull de Llebre i el Chardonnay. Per tota la finca hi ha disseminades oliveres Becaruda, oliveres centenàries autòctones de la zona.

De la vinya en fan un vi sense aditius i amb la mínima intervenció, cuidant de tot el procès, des del cep fins l’ampolla.