Xarcuteria Casa Coll

Xarcuteria artesana

Artesania alimentària

Casa Coll és la xarcuteria dels germans Coll, la Teresa i el Josep. Una botiga àmplia i lluminosa, en un dels barris nous de Manresa, i on a més de vendre també elaboren els seus productes. L’any 2013, aconseguint el títol de ‘mestre artesà’, el Josep Coll va veure reconeguda una llarga trajectòria professional en aquest camp de l’artesania alimentària.

Embotits artesanals

Es fan els seus embotits: fuets, llonganisses, secallones… Tenen un bon assortit de formatges, d’arreu del món, però també de prop, com els formatges de Cal Cantaré, de Santpedor, o els de Cal Music, de Navàs.

De carns, entre d’altres, tenen el porc Ral d’Avinyó, i les vedelles de pastura dels Ramaders del Berguedà.

Casa Coll: només hamburgueses

Fan tota mena d’hamburgueses: de pollastre, amb vedella, de porc ibèric, conill, poltre. Amb totes les possibles combinacions: formatge, bolets, fruits secs, verdures…
I tal com demanen els nous temps, també fan hamburgueses vegetarianes i veganes. Amb quinoa o llavors de xia.
Amb ceba i pebrot, pastanaga i carbassa o carbassó, espinacs i pinyons, fruits secs i llavors, tomàquet i alfàbrega, remolatxa, romaní i encara més.
Això sí, “només fem hamburgueses”, diuen.
Expliquen que, segons la normativa, s’anomena ‘Hamburguesa’ al producte elaborat amb carn picada, sal, espècies, condiments i altres productes alimentaris, pot portar antioxidants d’origen natural derivats de vitamines.
Una altra cosa és el ‘Burguer Meat’, que pot contenir additius per potenciar el color i conservadors (sulfits), i necessàriament ha de portar el mínim d’un 4% de farines de cereals o verdures (blat, patata…).

A Casa Coll també tenen plats cuinats i llegums cuits: llenties de l’Alta Anoia, albergínies farcides, col i patata, macarrons, favetes amb calamars, carxofes amb pernil, arrossos, croquetes, mandonguilles…

Finalment, una bona selecció de vins i caves, amb una bona representació dels cellers de la DO Pla de Bages.

I tota la gamma d’ous que provenen de la granja “El Coll de Sant Ponç” de Sallent. Disposen de la Certificació “Venda Directa – Circuit Curt”.

Avinguda dels Dolors 38
Manresa 08243 CT ES
Com arribar-hi
Matins de dilluns a dijous: de 9:00 a 13:50 Divendres i dissabte: de 9:00 a 14:00 Tardes: de 17:00 a 20:00 Dissabtes tarda Tancat