Formatges del Pujol-Orra

La formatgeria Pujol-Orra, a Les Llosses (El Ripollès), és una petita explotació familiar i de llarga tradició pagesa. D’orígens humils, des de sempre que han tingut vaques. L’any 1993 en Josep Orra, va començar a fer formatge i d’ençà d’aquell dia que ha compaginat la feina al camp, amb cuidar les vaques i fer el formatge.

Llet de vaca, del propi ramat

La seva manera de treballar sempre ha estat respectant les vaques i la natura. Des de l’any 2007 que estan certificats pel CCPAE com a explotació ecològica. Amb un ramat propi de 25 vaques, transformen tota la llet en formatge a la pròpia explotació.
Arriben a botigues, restaurants, grups de consumidors i clients particulars. També participen en algunes fires, mercats, el Benvinguts a Pagès i ofereixen la possibilitat d’anar a comprar a la granja.

Visita la granja Pujol-Orra

Ofereixen quatre activitats:

  • Visita lliure, gratuïta, oberta a tothom. De dilluns a diumenge de 11 a 14h i de 16 a 20h tot l’any.
  • Visita i tast, per a famílies/grups bombolla. 6 €/infants (fins a 12 anys) i 9 €/adults. Dissabtes i diumenges a les 12h i a les 16h de Març a  Octubre. I també de dilluns a diumenge a les 18h Juliol i Agost.
  • Visita dinàmica, per a famílies i grups a partir de 10 persones. 10 €/infants (fins a 12 anys) i 15 €/adults. Dissabtes i diumenges a les 11h i a les 17h de Març a Octubre.
  • Taller formatgeria personalitzat. Per als amants del formatge, un taller on s’explica el procés d’elaboració del formatge de manera teòrica i pràctica.
    Durada aproximada: 3 hores. Visita, elaboració de formatge i tast. 55 €/adult. Dissabtes a les 10h o a les 16h de Març a Octubre.