Cervesa Hoppit

La cervesa de Manresa

La cervesa artesana de Manresa

El Germán, el Manel i el Ferran. Són tres amics, de Manresa, que des de ben petits han compartit camins i projectes. Encisats pel món de la cervesa artesana des de fa anys, van començar a aprendre a elaborar-la ells mateixos.

En una petita masia, en el que havia estat el corral de les ovelles, anaven fent proves amb un equip casolà, de “homebrewer”, millorant a passos de gegant, fins que van decidir donar el pas definitiu i fer realitat el seu projecte. La cervesera manresana. Hoppit. Una marca pròpia que va començar a funcionar a mitjans del 2018.

Un producte natural, proper

Per ara són ‘nòmades’, és a dir, no tenen fàbrica pròpia. Però tenen la sort de viure a prop de grans cerveseres que els lloguen les seves instal·lacions.

Fan bandera de la seva manresanitat, i per això totes les seves cerveses tenen noms relacionats amb la capital del Bages: Agulla, Gorg Blau, Manrússia, Sèquia, Ben Plantada, Collbaix, La Llum.

El seu objectiu és elaborar un producte de qualitat a la ciutat de Manresa, treballant per afavorir la producció de cervesa artesana envers les grans productores internacionals.

Volen fomentar el producte natural i proper, que la puguem trobar fàcilment en el nostre dia a dia. Algunes de les seves cerveses són aptes per a celíacs, és a dir, sense gluten.

La Marmita

Hoppit va obrir també, a finals del 2020, una petita botiga al barri de la carretera de Santpedor, a Manresa. És La Marmita, on a més de cinc aixetes amb les seves cerveses per degustar o endur a casa, també podem trobar una nevera plena d’ampolles i llaunes d’altres cerveseres. El setembre del 2021 hi han engegat també un Escape Room, una activitat per fer amb amics o família, en què es tracta de superar els reptes i enigmes, en un termini de temps donat.

Carrer del Doctor Zamenhof 20
Manresa 08243 CT ES
Com arribar-hi
Dimecres - Dissabte 18 a 22h