Làctics Ca l’Alzina
Pagesos i elaboradors artesans de productes làctics amb llet fresca de les seves vaques.
7 vaques, una egua i un bou
Ca L’Alzina neix l’any 1933 quan el besavi, l’Esteve Sahís va decidir fer un cop de cap i deixar la masada que tenia llogada a Age, a Cal Faló, i comprar Ca l’Alzina de Vilallobent amb 7 vaques, 1 egua i un bou. La Fina Sahís i l’Antonio Llombart es van fer càrrec de la masada i posteriorment el seu fill, Estevet.
180 vaques per produir llet fresca i un modern obrador
Ja fa una vintena d’anys, en Marc va prendre les regnes del negoci, amb valentia, passió i 60 vaques. I fa uns anys es va traslladar a Mas Pallarols, una explotació amb més espai i infraestructures més modernes i situada a Puigcerdà.
Actualment tenen 180 vaques per produir llet fresca i elaboren artesanalment flams, mató i iogurts de maduixa, gerds, mores i canyella.