L’Antic Molí

L’agrobotiga de Manresa

Una agrobotiga a Manresa, on venen fruita, verdura, i també productes per la pagesia (planters, fitosanitaris, adobs, etc).

També tenen vins, cava, formatges, embotits…,

Tots els productes són catalans, de proximitat i molts de km 0.

L’antic molí és una empresa molt arrelada a Manresa i al Bages que funciona des de fa gairebé 80 anys. Primer tan sols com un molí de gra i des de ja fa mes de 25 anys com a fruiteria.

Toquen bé els productes autòctons, tant de la nostra comarca com de Catalunya. S’hi pot trobar des de vins, caves i cerveses fins a fruites, verdures, olis, formatges, iogurts i altres làctics, productes uns amb segell ecològics i altres no.

Fruita de temporada

Dins de la fruita hi trobarem productes de temporada. Des de la primera cirera del Ebre, fins a la darrera d’Albinyana, els primers préssecs, albercocs, prunes, nectarines, etc, de Girona, Miravet, Horta de sant Joan, Albesa i Fraga. Tots portats directament del productor a la botiga.

Això els permet cobrir gairebé tota la temporada de la fruita dolça. Sense oblidar-se de la taronja i mandarina, que porten des de novembre i que ve de la zona de Tortosa comprada directament, al camp..

Verdures de cultiu propi

Dins de les verdures, treballen de forma repartida entre les que cultiven ells mateixos, altres pagesos locals. També de cooperatives com les de San Pol i Santa Coloma de Cervelló. Destaquen dins de la seva producció els tomàquets de les varietats autòctones (Cor de bou, esquena verd, tomàquet de Pebrot, Montserrat i rosa ple) que són un dels productes més apreciats i valorats.

Pel que fa a l’oli; porten un oli de l’Aldea, treballat en premsa freda. D’un sabor immillorable que és un dels millors olis que es fan a la zona de l’Ebre.

Els vins van des de la Terra alta, Bages (Ecològic), Priorat, Gandesa, Corbera d’ Ebre i Torres de Segre. Tots amb un denominador comú, la qualitat i l’elaboració en cooperatives i alguns d’ells amb segell ecologic.

També trobareu Làctics (Iogurts, Flams i Mató), Formatges manxecs, bascos i catalans. Alguns amb segells ecològics de procedències variades.

Ah, i tambè flors, planters, eines i moltes coses mes del mon de la jardineria i la pagesia.

Carrer Major 107
Manresa 08242 CT ES
Com arribar-hi
9:00-13:30 16:00-20:30