Marmeles

Ametlla de forma artesanal

Marmeles ha desenvolupat un mètode propi de caramel·litzat per a fruits secs, actualment AMTETLLA I ANACARD.
Elaboren íntegrament de forma artesanal al seu obrador i per un compromís amb el nostre entorn utilitzant ametlla 100% mediterrània fomentant el producte de proximitat KM0.

La reinvenció d’un clàssic, ja que a través d’espècies i altres ingredients donem un valor afegit a un producte ‘de tota la vida’ amb un un resultat sorprenent i alhora al gust de tothom.

Actualment disposem de les següents varietats de Marmeles

  • Originals. Delicioses ametlles caramel·litzades ideals per acompanyar amb les postres o cafè.
  • Al Punt de Sal, Ametlles caramel·litzades combinades amb un punt de sal, per a que puguis gaudir del contrast dolç i salat, fent-lo ideal com aperitiu o acompanyament d’un bon vi blanc.
  • Ras el Hanout. Ametlles caramel·litzades combinades amb aquesta exòtica varietat d’espècies no picants anomenada “Ras el Hanout” que porta especies com (curry, cúrcuma, comí, safrà, coriandre, etc.)
  • Sweet Chilli. Per als més atrevits, ametlles caramel·litzades combinades amb un punt explosiu de picant que li aporta el Aji Panca Chilli.
  • Xocolata. Ametlles caramel·litzades en la seva versió més dolça per satisfer el paladar dels més llaminers de la casa, combinades amb praliné i xocolata.
  • Xmas. Ametlles caramelitzades amb un toc de canyella, un dels aromes que probablement ens recorden més al nadal “Christmas”.

Marmeles, ametlles amb tradició i innovació

Sant Martí de Tous 08712 Barcelona ES
Com arribar-hi
dissabte i diumenge de 10h-14h i 16h-19h