Molí d’oli Can Gibert

Oli fet a la llum de la lluna

Actualment els encarregats de l’empresa familiar són principalment Josep Torra i la seva filla, centrats com els seus avantpassats en la tradició i la qualitat. Destaquen que el seu oli és natural i de proximitat, amb dues varietats principals, Arbequina i Vera. Del de Vera en van fer un oli molt especial, el de Llum de Lluna, fet de nit, a la llum de la lluna, cosa que li proporciona unes qualitats en l’aroma i el gust molt particulars.

“El primer molí data d’abans del 1800”, explica Josep Torra, els avis del qual ja feien oli per donar valor afegit als productes del camp, en aquest cas a l’oliva.

La tradició familiar de Molí d’oli Can Gibert, a Sant Genís, Jorba, va començar fa més de cent anys, amb un objectiu: produir oli de qualitat.

“Antigament algunes cases tenien molins, i els pagesos dels voltants hi portaven les olives per moldre-les”.

Carrer de l'Església 1
Sant Genís 08719 CT ES
Com arribar-hi