Niu Verd

Pollastres ecològics

Pollastre ecològic a Sant Feliu Sasserra

Niu Verd és la granja que tenen la Judith Saus i el Ritxi Diéguez a Sant Feliu de Saserra. Envoltats de boscos d’alzines, hi crien els seus pollastres ecològics.

És un projecte de cria i engreix de pollastre ecològic que es va iniciar amb 100 pollastres i actualment es troba en període de creixement i s’ha ampliat fins a 400 pollastres.
El tractament dels pollastres es fa amb infusions i es fa tot el seguiment del cicle de l’animal.

pollastres niu verd

Niu Verd, pollastres com els d’abans

Com diu en Màrius Ferrer, professor de l’Escola d’Hosteleria Joviat, “és evident que, gastronòmicament, un pollastre de pagès, que recorda els pollastres d’abans, que està entre tres i quatre mesos de criança, no té res a veure amb qualsevol pollastre, alimentat amb farinetes, que en trenta dies el tenen fet”.

En Màrius Ferrer els coneix bé, els pollastres de Niu Verd, perquè són un ingredient habitual que treballen a l’escola. De fet, el destí principal dels pollatres de Niu Verd són menjadors escolars. En concret, a més de l’escola Joviat de Manresa, arriben a dues escoles més, de Sabadell, i ecnara una altra de Barcelona.

Servei a domicili de pollastres ecològics i brou de pollastre eco

A més de les escoles, però, també fan la venda directa. Podem fer la comanada des del seu lloc web. Si estem interessats en uns bons pollastres ecològics de pagès, o un brou de pollastre eco, Niu Verd ens els porta a casa.

Tot i que tenen servei a domicili al Bages, Osona i Lluçanès, també els podem anar a recollir a algun dels punts de recollida. En tenen a Manresa, Vic, Manlleu, Barcelona i Sant Cugat.


En aquest vídeo podem veure com viuen els pollastres de la Judith i el Ritxi:

 

 

Sant Feliu Sasserra 08274 Barcelona ES
Com arribar-hi