El Pastoret de la Segarra

La Segarra - Família Pont

Elaboració artesanal de productes làctics. La llet prové de vaques que pasturen en llibertat i s’alimenten cada dia de pastures fresques. A més, fermenten la llet lentament durant moltes hores per aconseguir la textura tant característica dels seus productes.


Actualment el ventall de productes que ofereixen és molt ampli:

  • Mató i formatge fresc (de vaca i de cabra)
  • Cremes de iogurt: natural, natural ensucrat, amb maduixa, amb préssec-maracujà, amb gerds i estic grec.
  • Capritxos de iogurt: Toffe amb cafè, pera amb canyella, festuc amb xocolata blanca, poma al forn, taronja i xocolata, llimona i menta, mango i fruits del bosc i figues amb nous de macadàmia.
  • Delícies de iogurt Pastoret-Martín Berasategui: Figues, taronja i maracujà, fruits vermells i préssec.
  • Receptes originals de iogurt: Meló de Cantaluop, llimona verda, coco i pinya, te vermell i albercoc, i plàtan i dolç de llet.
  • Gamma 0% M.G.: Formatge fresc batut (vainilla, natural i segó de civada) i mató.
  • Formatge de cabra: suau baix en sal, curat artesà i corró cremós de cabra.
  • Pastís de formatge
  • Flams: d’ou, de torró i de formatge
  • Codonyat artesà

Disposa de punts de venda en diferents establiments de la comarca (supermercats, petits establiments alimentaris i botigues gourmet) i de Catalunya.

Sant Guim de Freixenet 25270 CT ES
Com arribar-hi
9-14h i 15h-17h