El Pastoret de la Segarra
La Segarra - Família Pont
Elaboració artesanal de productes làctics. La llet prové de vaques que pasturen en llibertat i s’alimenten cada dia de pastures fresques. A més, fermenten la llet lentament durant moltes hores per aconseguir la textura tant característica dels seus productes.
Actualment el ventall de productes que ofereixen és molt ampli:
- Mató i formatge fresc (de vaca i de cabra)
- Cremes de iogurt: natural, natural ensucrat, amb maduixa, amb préssec-maracujà, amb gerds i estic grec.
- Capritxos de iogurt: Toffe amb cafè, pera amb canyella, festuc amb xocolata blanca, poma al forn, taronja i xocolata, llimona i menta, mango i fruits del bosc i figues amb nous de macadàmia.
- Delícies de iogurt Pastoret-Martín Berasategui: Figues, taronja i maracujà, fruits vermells i préssec.
- Receptes originals de iogurt: Meló de Cantaluop, llimona verda, coco i pinya, te vermell i albercoc, i plàtan i dolç de llet.
- Gamma 0% M.G.: Formatge fresc batut (vainilla, natural i segó de civada) i mató.
- Formatge de cabra: suau baix en sal, curat artesà i corró cremós de cabra.
- Pastís de formatge
- Flams: d’ou, de torró i de formatge
- Codonyat artesà
Disposa de punts de venda en diferents establiments de la comarca (supermercats, petits establiments alimentaris i botigues gourmet) i de Catalunya.