Proper
Qui som?
Guia Bages Proper
Trobades de cuiners i productors
3a Trobada de cuiners i productors
Agenda
Directori
Proper
Qui som?
Guia Bages Proper
Trobades de cuiners i productors
3a Trobada de cuiners i productors
Agenda
Directori
numero-0 num0
Editorial
De temporada
Albergínies
Carbassons
Restaurants
Els Casals
Productors
Formatges Muntanyola
Formatgeria Serrat Gros
Ca Rosset
Recaredo: biodinàmica
Nous models de distribució
Socium, té sentit
MengemBages
Iniciatives
Uns pagesos entusiastes
Veus
Ada Parellada
Agenda
08/05/2023
Iniciatives
Escoles Km0: educant en els valors de la proximitat
16/05/2022
Restaurants
Iniciatives
Temporades Gastronòmiques del Bages: Sopar de la FiraViBa
01/11/2021
De temporada
Producte
Recepta
Codony: com cuinar-lo, com menjar-lo
05/08/2021
Restaurants
Iniciatives
Temporades Gastronòmiques del Bages
26/04/2021
De temporada
Producte
Maduixa del Maresme, maduixa de qualitat
28/07/2016
Iniciatives
Uns pagesos entusiastes
17/07/2016
Productors
Recaredo: 10 anys de biodinàmica
15/07/2016
Productors
Ca Rosset: un dia entre avellaners i oliveres
09/07/2016
Editorial
Tibant el fil, i tancant cercles
Productors
Formatgeria Serrat Gros, d’Ossera a Josa
Productors
Formatges Muntanyola, nova casa a la falda de Montserrat
08/07/2016
Veus
Ada Parellada: “La proximitat és implícita a la cuina”
Pujar