Proper
Qui som?
Guia Bages Proper
Trobades de cuiners i productors
3a Trobada de cuiners i productors
Agenda
Directori
Proper
Qui som?
Guia Bages Proper
Trobades de cuiners i productors
3a Trobada de cuiners i productors
Agenda
Directori
numero-1 num1
Producte
L’estat ecològic del lluç
Peix semigràs, exemples i recomanacions de consum responsable
Productors
Biolord, pomes de muntanya
Pomes d’Alta Muntanya a Escalarre, Pallars Sobirà
Els animals i la biodinàmica
El millor escumós de l’estat és biodinàmic
Veus
Míriam Ponsa, dissenyadora de moda independent
Restaurants
El Celler de l’Àspic
Iniciatives
Museu de la confitura: melmelades per un món més just
Terra de Profit, un compromís pel producte local
Visita al Celler Cooperatiu d’Artés
24/11/2016
Productors
Ecopallareta, ous i pollastres més que ecològics
23/11/2016
Editorial
Benvinguda pluja
10/11/2016
Producte
Peix semigràs, exemples i recomanacions de consum responsable
03/11/2016
Productors
Els animals i la biodinàmica
Productors
El millor escumós de l’estat és biodinàmic
27/10/2016
Veus
Míriam Ponsa, dissenyadora de moda independent
18/10/2016
Iniciatives
Museu de la confitura: melmelades per un món més just
09/10/2016
Iniciatives
Terra de Profit, un compromís pel producte local
Productors
Visita al Celler Cooperatiu d’Artés
06/10/2016
Restaurants
El Celler de l’Àspic
04/10/2016
Producte
Pomes d’Alta Muntanya a Escalarre, Pallars Sobirà
Iniciatives
L’estat ecològic del lluç
Pujar