Proper
Qui som?
Guia Bages Proper
Trobades de cuiners i productors
3a Trobada de cuiners i productors
Agenda
Directori
Proper
Qui som?
Guia Bages Proper
Trobades de cuiners i productors
3a Trobada de cuiners i productors
Agenda
Directori
numero-3 num3
Producte
Cireres: dues receptes delicioses
Mengem-nos les “males herbes”, però amb uns altres ulls!
Europa es menja l’últim peix de l’any
Productors
Visita a Can Calopa – Cooperativa L’Olivera
Forn Sistaré: Millor pa de pagès català
Restaurants
Ca l’Amador, l’alegria vital de Josa que s’encomana
Iniciatives
Menjar ecològic a l’escola: és possible?
Quatre propostes de turisme sostenible
Veus
Ecològic o de proximitat?
25/04/2021
Restaurants
Ca l’Amador, l’alegria vital de Josa que s’encomana
21/07/2017
De temporada
Tomàquets, els reis de la cuina d’estiu
13/07/2017
Editorial
Dies de feina, dies de festa
11/07/2017
Iniciatives
Menjar ecològic a l’escola: és possible?
21/06/2017
Iniciatives
Quatre propostes de turisme sostenible
Recepta
Mengem-nos les “males herbes”, però amb uns altres ulls!
13/06/2017
De temporada
Cireres: dues receptes delicioses
09/06/2017
Veus
Europa es menja l’últim peix de l’any
02/06/2017
Veus
Ecològic o de proximitat?
25/05/2017
Productors
Forn Sistaré: Millor pa de pagès català
Productors
Visita a Can Calopa – Cooperativa L’Olivera
Pujar