Proper
Qui som?
Guia Bages Proper
Trobades de cuiners i productors
3a Trobada de cuiners i productors
4a Trobada de cuiners i productors
Agenda
Directori
Proper
Qui som?
Guia Bages Proper
Trobades de cuiners i productors
3a Trobada de cuiners i productors
4a Trobada de cuiners i productors
Agenda
Directori
numero-5 num5
Productors
Josep Mestre: cereals i llegums, com abans
Molí de Rafelet i les Festes de l’Arròs
Visita al Museu de les galetes Trias
Producte
Oli d’oliva
Veus
Desmuntant el discurs de la Revolució Verda
Restaurants
Fonda Sala d’Olost, una cuina autèntica de muntanya
17/07/2019
Iniciatives
Els pagesos, protagonistes de la Festa del Tomàquet del Bages
16/05/2018
Productors
Iniciatives
Tastem el Territori de Masies
11/05/2018
Iniciatives
Territori de Masies: per conèixer el baix Solsonès
01/05/2018
Producte
D’on vénen els ous que compres?
29/03/2018
Iniciatives
Les “males herbes” tornen a envair Igualada
27/03/2018
Editorial
Un sistema alimentari criminal
16/02/2018
De temporada
Oli d’oliva
31/01/2018
Veus
Desmuntant el discurs de la Revolució Verda
17/01/2018
Restaurants
Fonda Sala d’Olost, una cuina autèntica de muntanya
15/01/2018
Productors
Josep Mestre: cereals i llegums, com abans
08/01/2018
Productors
Molí de Rafelet i les Festes de l’Arròs
Productors
Visita al Museu de les galetes Trias
Pujar