Agenda | Propers Esdeveniments
Fiporc 2023: degustacions, tastos, demostracions Durant tot el cap de setmana, a Riudellots de la Selva, Fiporc és una sèrie de degustacions, exposicions, presentacions, tallers i demostracions del procés de matança i elaboració d’embotits, entre d’altres activitats relacionades amb el món del porc. Fiporc disposa d’un àmplia zona gastronòmica de tast equipada amb taules i cadires. […]
Fira del Fajol, a Batet de la Serra. Durant tot el dia, mercat de productes de proximitat i d’artesania, de productes locals de la Zona Volcanica de la Garrotxa i de la destresa de la gent del poble en l’art de batre, ventar i moldre el fajol. Al matí, el grup Cuina Volcànica oferirà degustacions […]
La Girella, un embotit del Pallàrs Sobirà El dimarts de Carnaval, a Sort. La girella és un embotit a base de xai, arròs i cansalada típic de tot el Pirineu català i està documentat des del segle XV. El concurs de carnestoltes és una gran oportunitat per tastar el millor farcit. Sort, capital del Pallars […]
La Festa del Trinxat reivindica un plat tradicional, el trinxat de Puigcerdà. Es un plat vegetal a base de trumfes (patata cerdana) i col d’hivern, acompanyat de la imprescindible rosta de cansalada (que s’elabora amb un porc de la terra). És un plat amb molta personalitat ja que, la col ha de ser d’una varietat […]