Proper
Qui som?
Arxiu d’articles
Articles
Producte
Oli d’oliva
Productors
Artelac, uns formatges sorprenents
Restaurants
Els Casals: un hort amb estrella
Veus
Editorial
Agenda
Directori
Proper
Qui som?
Arxiu d’articles
Articles
Producte
Oli d’oliva
Productors
Artelac, uns formatges sorprenents
Restaurants
Els Casals: un hort amb estrella
Veus
Editorial
Agenda
Directori
Producte
Iniciatives
01/02/2021
Ètika, la cervesa solidària
Ètika, la cervesa solidària
Iniciatives
11/12/2020
Imperfectus: salvant la fruita i verdura que no arriba al mercat
Imperfectus: salvant la fruita i verdura que no arriba al mercat
Nous models de distribució
25/11/2020
Agrobotigues: un nou espai web de productes cooperatius
Agrobotigues: un nou espai web de productes cooperatius
Iniciatives
19/11/2020
Mou-te pel Territori: turisme de proximitat i consum conscient
Mou-te pel Territori: turisme de proximitat i consum conscient
Productors
02/11/2020
Formatgeria Muuu Beee
Formatgeria Muuu Beee
Nous models de distribució
05/08/2020
El preu del préssec
El preu del préssec
Iniciatives
24/07/2020
Territori de Masies obre botiga en línia
Territori de Masies obre botiga en línia
Iniciatives
21/06/2020
Mercat Arrels
Mercat Arrels
Iniciatives
19/06/2020
Mengem Garrigues
Mengem Garrigues
Iniciatives
11/04/2020
Iniciatives en temps de confinament
Iniciatives en temps de confinament
Iniciatives
25/03/2019
Viure els Boscos: BergwaldProjekt / Projecte Boscos de Muntanya
Viure els Boscos: BergwaldProjekt / Projecte Boscos de Muntanya
Veus
09/11/2018
Cuidar la vida: entrevista amb Montserrat Catalán
Cuidar la vida: entrevista amb Montserrat Catalán
Productors
23/06/2018
Artelac, uns formatges sorprenents
Artelac, uns formatges sorprenents
De temporada
16/02/2018
Oli d’oliva
Oli d’oliva
Productors
08/01/2018
Molí de Rafelet i les Festes de l’Arròs
Molí de Rafelet i les Festes de l’Arròs
Iniciatives
25/10/2017
A l’escola: mengem d’aquí
A l’escola: mengem d’aquí
Veus
20/09/2017
Quadern de viatge: entrevista amb Jordi Armadans
Quadern de viatge: entrevista amb Jordi Armadans
De temporada
14/09/2017
Figues: dues receptes per assaborir-les
Figues: dues receptes per assaborir-les
Productors
07/09/2017
Les Arnaules, recuperant varietats locals del Bages
Les Arnaules, recuperant varietats locals del Bages
De temporada
21/07/2017
Tomàquets, els reis de la cuina d’estiu
Tomàquets, els reis de la cuina d’estiu
Iniciatives
11/07/2017
Menjar ecològic a l’escola: és possible?
Menjar ecològic a l’escola: és possible?
Recepta
21/06/2017
Mengem-nos les “males herbes”, però amb uns altres ulls!
Mengem-nos les “males herbes”, però amb uns altres ulls!
De temporada
13/06/2017
Cireres: dues receptes delicioses
Cireres: dues receptes delicioses
Restaurants
25/05/2017
Ca l’Amador, l’alegria vital de Josa que s’encomana
Ca l’Amador, l’alegria vital de Josa que s’encomana
Restaurants
24/03/2017
Les Cols, d’Olot, una cuina d’avantguarda amb arrels
Les Cols, d’Olot, una cuina d’avantguarda amb arrels
De temporada
Producte
22/03/2017
Les bledes són vitals
Les bledes són vitals
Iniciatives
08/03/2017
La Fira per la Terra, una fira màgica
La Fira per la Terra, una fira màgica
Producte
10/11/2016
Peix semigràs, exemples i recomanacions de consum responsable
Peix semigràs, exemples i recomanacions de consum responsable
Productors
03/11/2016
Els animals i la biodinàmica
Els animals i la biodinàmica
Veus
27/10/2016
Míriam Ponsa, dissenyadora de moda independent
Míriam Ponsa, dissenyadora de moda independent
Iniciatives
04/10/2016
L’estat ecològic del lluç
L’estat ecològic del lluç
Productors
17/07/2016
Recaredo: 10 anys de biodinàmica
Recaredo: 10 anys de biodinàmica
Productors
09/07/2016
Formatgeria Serrat Gros, d’Ossera a Josa
Formatgeria Serrat Gros, d’Ossera a Josa
Productors
Formatges Muntanyola, nova casa a la falda de Montserrat
Formatges Muntanyola, nova casa a la falda de Montserrat
Veus
08/07/2016
Ada Parellada: “La proximitat és implícita a la cuina”
Ada Parellada: “La proximitat és implícita a la cuina”
Restaurants
Els Casals: un hort amb estrella
Els Casals: un hort amb estrella
De temporada
08/01/2016
Carxofa, una verdura excel·lent
Carxofa, una verdura excel·lent
Pujar