Proper
Qui som?
Arxiu d’articles
Articles
Producte
Oli d’oliva
Productors
Artelac, uns formatges sorprenents
Restaurants
Els Casals: un hort amb estrella
Veus
Editorial
Agenda
Directori
Proper
Qui som?
Arxiu d’articles
Articles
Producte
Oli d’oliva
Productors
Artelac, uns formatges sorprenents
Restaurants
Els Casals: un hort amb estrella
Veus
Editorial
Agenda
Directori
Email
Leave this field empty if you're human:
15/07/2019
Editorial
Els incendis de cada estiu: inevitables?
11/04/2020
Iniciatives
Iniciatives en temps de confinament
21/06/2020
Iniciatives
Mercat Arrels
19/06/2020
Iniciatives
Mengem Garrigues
24/07/2020
Iniciatives
Territori de Masies obre botiga en línia
05/08/2020
Nous models de distribució
El preu del préssec
19/11/2020
Iniciatives
Mou-te pel Territori: turisme de proximitat i consum conscient
25/11/2020
Nous models de distribució
Agrobotigues: un nou espai web de productes cooperatius
11/12/2020
Iniciatives
Imperfectus: salvant la fruita i verdura que no arriba al mercat
01/02/2021
Producte
Iniciatives
Ètika, la cervesa solidària
24/02/2021
Productors
Producte
Collbaix Celler el Molí aposta per les varietats autòctones del Bages
08/09/2016
Productors
Iniciatives
Biolord, pomes de muntanya
24/11/2016
Productors
Ecopallareta, ous i pollastres més que ecològics
08/07/2016
Restaurants
Els Casals: un hort amb estrella
11/07/2017
Iniciatives
Menjar ecològic a l’escola: és possible?
16/02/2018
De temporada
Oli d’oliva
25/03/2019
Iniciatives
Viure els Boscos: BergwaldProjekt / Projecte Boscos de Muntanya
09/11/2018
Veus
Cuidar la vida: entrevista amb Montserrat Catalán
10/10/2019
Iniciatives
Harcogourmet: per Nadal, regala proximitat
23/06/2018
Productors
Artelac, uns formatges sorprenents
02/11/2020
Productors
Formatgeria Muuu Beee
04/08/2019
Veus
L’equilibri dels sectors altera el producte…
08/07/2016
De temporada
Albergínia, la verdura de l’estiu
Pujar