Diuen que a la tarda plourà, i ja fa dies que estem en un episodi de pluges. Aigua benefactora. Els pagesos l’agraeixen, i encara en volen més, que ja tocava. Anirà especialment bé pels camps de cereal, sembrats de fa poc.
Per nosaltres, a cal Proper, la situació és una mica com la d’aquests pagesos que avui miraran el seus camps des de la finestra i veuran, plens d’esperança, els brots que tot just despunten.
A cal Proper presentem ara el nostre número 1. I ens l’imaginem com un d’aquests brots verds que tenim ara als camps de cereal. Que encara no són res, però que permeten intuir, somniar, el que poden arribar a ser.
Presentem el nostre número 1 i això vol dir que ja hi som. Ja hem tret el nas a aquest món i sabem que som petits però tenim ganes i energia per créixer. No sabem què serem quan serem grans però sabem que haurem de créixer, desenvolupar-nos, de forma natural, talment com ho farien les plantes. Un creixement pausat, orgànic. Que no ve si no d’un esforç consistent, constant. Dia a dia. Moment a moment.
Ja hi som i volem créixer, però per fer-ho necessitarem la pluja. I la nostra pluja sou vosaltres: lectors, col·laboradors, patrocinadors. Comptem amb vosaltres.