Vols formar part del nostre equip?

A Proper estem oberts! Ens agrada rebre idees, propostes d’articles, d’autors, il·lustradors, fotògrafs i els membres de la comunitat a què ens dediquem. Especialment les idees que posen en relleu el que menja aquest país i per què.

Envieu la vostra idea a redaccio@proper.cat


 

Xevi

Xevi Olivé, Editor

Després d’una pila d’anys en el sector de les TIC, el 2015 funda Proper Digital SL i reprèn així la seva activitat lligada al periodisme, que l’havia portat a dirigir Ona 7 Ràdio i col·laborar amb mitjans i agències com Regió 7, Avui i EuropaPress.

 

marina

Marina Ubach

Periodista, redactora creativa, editora de continguts, responsable de comunicació. Cap de premsa de la Fira per la Terra.
Molt interessada en l’slow writing o l’escriptura tranquil·la, que posa en pràctica en les entrevistes en profunditat de Proper. És també professora de Ioga.

 

Eva

Eva Pio

Cuinera autodidacta i Diplomada en Dietètica Superior per la Universitat de Nancy. Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per l’ UB. Actualment, Dietista de la Fundació Althaia de Manresa.

 

Assumpcio

Assumpció Zueras

Infermera i Diplomada en Dietètica Superior per la Universitat de Nancy. Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per l’ UB. Ha estat professora a la FUB en l’assignatura de Nutrició i Dietètica. Dietètica aplicada.

 

Fotografia

Adriana Olsina     http://www.adrianaolsina.com/

Nel Villaplana     https://www.facebook.com/atangia

Xevi Vilaregut     http://xevivilaregut.com/

Jordi Vila     http://www.argotphoto.com/

Il·lustracions

Raül Royo

 

Disseny i programació del lloc web

Disseny, Estudi +3.

Programació, Laia Jutglà.