La Diada de Territori reuneix natura, cultura i gastronomia

Al Santuari del Miracle, al Solsonès, una diada que combina una caminada, una visita a una formatgeria i un tast de productes del territori.

El dissabte 7 d’agost al Santuari del Miracle hi haurà una ruta naturalística, una visita al Pati de la Casa Gran i la presentació de la campanya Tasta Territori als Restaurants acompanyada d’un tast

A partir de les 8:30, comença una passejada naturalísta per la bassa del Miracle amb la cooperativa Sàmara Natura. El recorregut es basarà en el reconeixement de plantes silvestres i l’observació de fauna a l’entorn de la bassa del Miracle, antigament utilitzada per regar els horts del Santuari, segons explica la cooperativa.

Després, hi haurà una visita al recentment estrenat parc fotovoltaic del Miracle, seguida per la del Pati restaurat de la Casa Gran, que ha estat en obres en els darrers temps. Ara és visitable i, just després d’entrar, venint de la plaça del Miracle, hi trobem l’home del raïm donant la benvinguda, escultura que es troba al cartell de la diada.

Campanya Tasta Territori als Restaurants

Finalment, es portarà a terme la presentació de la campanya Tasta Territori als Restaurants al Claustre del Miracle, amb el tast de les Croquetes de Territori de Masies i vins de produccions sòcies com ara el Celler del Miracle i el Celler Tonicoll.

El preu de l’activitat (que inclou ruta guiada, visites i tast) és de 15 euros (12 euros per socis de Territori de Masies).

Les inscripcions estaran obertes fins al dijous 5 d’agost a través del telèfon 693 054 437 o el correu electrònic comunicacio@territoridemasies.cat.

Tasta Territori croquetes

Tasta Territori als Restaurants

La campanya Tasta Territori als Restaurants tindrà lloc durant tot el mes d’agost i es basa en la incorporació de plats amb producte de Territori de Masies als menús dels establiments socis de la cooperativa. Les persones que facin un d’aquests menús podran participar al sorteig d’un vol en globus per dues persones sobrevolant el Territori de Masies.

Més informació