DVins, la Mostra de Vins i Caves de proximitat d’Agramunt es celebra al Passeig del Sió, prop del Pont Romànic. Un espai emblemàtic de la vila que ofereix un ambient únic, natural i de conversa ideal per assaborir un bon vi elaborat a casa nostra.

IX Mostra de vins i caves de proximitat amb la participació de més de 24 expositors i bodegues de les DO Costers del Segre i convidats de la DO Conca de Barberà, DO Cava i DO Montsant.

Ruta d’enoturisme, tasts, maridatges, música tradicional i concert.

Programa DVins 2023

Matí

  • 11.00 h
    7a Ruta d’enoturisme.
    Visita cultural amb tast de vins i maridatge amb productes gastronòmics locals.

Aquesta ruta és una oportunitat única per descobrir la cultura del vi i la gastronomia local a través d’una visita cultural. Amb tast de vins i maridatge amb productes gastronòmics de la zona. Així que, si voleu viure una experiència enològica inoblidable, no us podeu perdre aquesta oportunitat!

Les places són limitades, així que no dubteu a fer la vostra inscripció a partir del 13 de maig a través de la web dvins.cat.

Tarda

  • 17.30h. Obertura de la IX Mostra de Vins i Caves de proximitat al Passeig del Sió – Pont Romànic.
  • 18.30h Folk itinerant i música en directe amb La Catxibanda.
  • 20h Ponent Roots, black music addicts.
  • 22.30h Concert en directe amb The Ruralites

A mitjanit, tancament de la Mostra de Vins i Caves de proximitat

Novena edició

La Mostra comptarà amb vint-i-quatre expositors de bodegues, cellers i elaboradors de vi amb la voluntat d´oferir un producte de casa nostra i interactuar amb el consumidor.

La idea

La idea respon al repte i al dinamisme del sector vitivinícola de les comarques lleidatanes de donar a conèixer els vins i caves en un ambient diferent i buscant la proximitat al/del consumidor.

L’entorn

Es celebrarà al Passeig del Sió, prop del Pont Romànic. Un espai emblemàtic de la vila que ofereix un ambient únic, natural i de conversa ideal per assaborir vins i caves elaborats a casa nostra.

Més informació