Fes-te el Most”, l’activitat enoturística per a tota la família més important del celler Empordàlia, a Pau i Vilajuïga, Empordà.

Els dissabtes de setembre tothom que ho desitgi pot viure una verema tradicional. L’experiència permet viure, durant un dia, una verema, anar a les vinyes, tallar el raïm i posar-lo en caixes. Al tornar al celler, després de gaudir d’un esmorzar elaborat amb productes de la regió, tocarà aixafar el raïm amb els peus, premsar el most i, finalment, embotellar-lo.

Es tracta d’una activitat familiar molt especial i divertida que es realitza en grups d’un màxim de 50 persones per garantir la qualitat i que permet a les famílies introduir-se en el món del vi.

La pujada a les vinyes es fa en el Trenet de Roses, un vehicle original que fa rutes pel Cap de Creus i Roses, dissenyat per poder circular per camins de terra i que permet gaudir del paisatge empordanès.

El celler Empordàlia

Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creado un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen el caràcter de l’Empordà.

El celler disposa de dus agrobotigues on es poden trobar els seus productes, així com altres productes gastronòmics amb segell empordanès; i compta també amb una botiga on-line.

FES-TE EL MOST

Dates dissabte 3, 10, 17 i 24 de setembre
Hora 9.30 h, el trenet arriba a les 10 h i marxa molt puntual cap a la vinya
Durada 3.30 h/4 h aproximadament
Lloc Celler d’Empordàlia a Vilajuïga
Preus 25 € adult, 12 € menor i gratuït per a menors de 8 anys
Reserves comunicacio@empordalia.com
L’activitat inclou el trasllat a les vinyes amb trenet, l’esmorzar i un obsequi sorpresa.

Més informació