Edició 2021 cancel·lada

El penúltim dissabte d’octubre, la principal plaça de la vila esdevé un gran aparador on tots els restaurants i bars del poble ofereixen les seves millors tapes juntament amb amb una gran varietat de cerveses artesanals de diferents productors. Una combinació perfecte per gaudir del poble i pels que no siguin sallentins, una ocasió única per conèixer la vila de Sallent i la seva gent.

Tastar cerveses autòctones

En l’edició del 2019, segons publicava el Regió 7, a la plaça de Sant Antoni Maria Claret de Sallent hi havia gent d’altres poblacions que simplement hi va anar a prendre una cervesa. La Festa de la Tapa i la Cervesa va constatar que una part del públic és d’altres municipis i que hi va atret per tastar cerveses autòctones i l’ambient festiu dels actes que s’hi organitzen. «Amb aquest públic que no és de Sallent podem afirmar que s’està consolidant cada cop més aquesta aposta», explicava ahir el president de la UBIC de Sallent, Josep Puig.

Des del matí s’hi va veure gent, però va ser sobretot a partir de les 7 de la tarda quan es va començar a omplir la plaça que va acollir el certamen. A la jornada hi van participar els quatre productors de cervesa del Bages: La Pirata, Cervesera Artesenca (Cerberus), Grenyut i Guineu, i també hi van ser presents la berguedana Quer i la Selvaseria, de Vidreres. La festa s’havia d’allargar fins a la mitjanit.

Més informació