La van importar de més enllà dels Pirineus fins a Arenys de Munt a final del segle XIX. Ara, la cirera d’en Roca fins i tot té una fira! La Fira de la Cirera d’en Roca. Vine a degustar-la i a comprar-la a les parades colorides.

Va ser una família de minaries que va anar a treballar a França. Van tastar unes cireres de la zona i les van trobar tan bones, que van decidir plantar-ne a Arenys de Munt. Més de cent anys després s’ha creat la Fira que ret homenatge a aquesta fruita forta, de color groc i vermell, dolça i al mateix temps àcida, que només es pot trobar al Maresme. Degusta-la i compra-la a la mostra que té lloc pels volts de Sant Joan.

Fira de la Cirera d’en Roca, a Arenys

Per recordar l’arribada de les primeres llavors a Arenys de Munt, l’Ajuntament organitza aquesta fira, junt amb els restauradors, comerciants i entitats de la vila. El públic podrà adquirir directament aquest producte de mans dels propis productors. Podrà degustar plats elaborats amb cireres, com el coc amb cireres, i gaudir d’una jornada gastronòmico-festiva de gran qualitat.

Més informació