A la Fira de la Vall podrem comprar formatges, escultures, cistelles i mel, entre d’altres productes que elaboren els artesans de la vall. Una mostra que la població celebra cada any per donar a conèixer l’entorn i la producció local.

Fira de la Vall, a Josa i Tuixent 2022

Com cada desembre arriba a Josa i Tuixent la Fira de la Vall. Amb l’objectiu de donar a conèixer els artesans que viuen i treballen en aquesta vall i mostrar la gran varietat de productes que elaboren: formatges, escultures, cistells, melmelades, mel i licors, entre molts altres.

Aquesta vall és molt rica en plantes i productes naturals, i els seus artesans tenen una gran tradició en l’elaboració de productes gastronòmics de gran qualitat i sabor.

Al llarg del dia també es duen a terme activitats lúdiques, com ara actuacions de música tradicional i popular dels Pirineus, per amenitzar la visita. Els visitants també podran gaudir del turisme d’aquesta població, que es troba en un entorn privilegiat per passejar, practicar esports o menjar en qualsevol dels seus restaurants.

Plaça Serra del Cadí. Tuixent

Horari de 10:00h a 18:00h

  • a les 11 h, visita guiada al Centre de Flora i Taller de calèndula
  • a les 11:30 h, L’hora del Conte
  • a les 12:30 h, presentació del conte “L’ocell de foc”
  • a les 13 h, Música popular i tradicional del Pirineu Català

A més:

  • Paella popular,
  • parada de carns a la brasa
  • parada de sopes, cremes i xocolata desfeta

Productes artesans i de proximitat. Per Nadal regala artesania
Formatges, infusions, plantes condimentàries, melmelades, bolets, dibuixos, gravats, sabons, cosmètica natural, tèixits, licors, peces de fusta… trobareu artesans de la comarca i poblacions veïnes.

Hi haurà taules i cadires, davant el Museu de les Trementinaires

Més informació