A la Fira de la Vall podrem comprar formatges, escultures, cistelles i mel, entre d’altres productes que elaboren els artesans de la vall. Una mostra que la població celebra cada any per donar a conèixer l’entorn i la producció local.

Fira de la Vall, a Josa i Tuixent

Com cada desembre arriba a Josa i Tuixent la Fira de la Vall. Amb l’objectiu de donar a conèixer els artesans que viuen i treballen en aquesta vall i mostrar la gran varietat de productes que elaboren: formatges, escultures, cistells, melmelades, mel i licors, entre molts altres.

Aquesta vall és molt rica en plantes i productes naturals, i els seus artesans tenen una gran tradició en l’elaboració de productes gastronòmics de gran qualitat i sabor.

Al llarg del dia també es duen a terme activitats lúdiques, com ara actuacions de música tradicional i popular dels Pirineus, per amenitzar la visita. Els visitants també podran gaudir del turisme d’aquesta població, que es troba en un entorn privilegiat per passejar, practicar esports o menjar en qualsevol dels seus restaurants.

Plaça Serra del Cadí. Tuixent

Horari de 10:00h a 18:00h

Productes artesans i de proximitat. Per Nadal regala artesania
Formatges, infusions, plantes condimentàries, melmelades, bolets, dibuixos, gravats, sabons, cosmètica natural, tèixits, licors, peces de fusta… trobareu artesans de la comarca i poblacions veïnes.

Podreu degustar arròs de muntanya amb ceps. A càrrec de l’equip ARRÒS A TAULA

Feu la vostra reserva durant el matí

Hi haurà taules i cadires, davant el Museu de les Trementinaires

Més informació