Com serà la Fira del Vi Falset 2021?

La Fira del Vi de Falset d’aquest 2021 continua marcada per la pandèmia. Però celebrant-se, malgrat tot. Amb actes online i actes presencials.

Amb la col·laboració de la DO Montsant i la DOQ Priorat, proposa, en l’edició d’aquest 2021, que tota la comarca del Priorat es converteixi en el recinte firal. Sempre que les condicions sanitàries i de mobilitat ho permetin.
Així doncs, els cellers que ho desitgin faran el paper d’estands, tot oferint degustacions, amb aforament limitat, a aquelles persones que, prèviament, hagin reservat la seva plaça mitjançant el web de la Fira del Vi.

Reserva

Tast de garnatxes

La Fira del Vi també es podrà seguir online

Com ja es va fer l’any passat, el certamen tindrà una edició online. Tindrà lloc el primer cap de setmana de maig (entre el divendres 30 d’abril i el diumenge 2 de maig).
El programa inclourà un seguit d’activitats, concerts i tastos virtuals. Els diversos actes s’emetran en les plataformes virtuals de la Fira del Vi; instagram, twitter i facebook (@firadelvifalset), a més de poder-se veure per televisió (TDT), a través del canal de teleservei de l’Ajuntament de Falset.

Els vins de la DO Montsant i la DOQ Priorat tornaran a ser els protagonistes

Afeccionats i professionals del sector, sabedors que a la comarca del Priorat s’elaboren grans vins reconeguts arreu del món, tenen una cita obligada.

Un dels grans valors d’aquesta Fira és la possibilitat d’enraonar amb els elaboradors d’aquests grans vins a casa seva, al Priorat. És una oportunitat perfecta per conèixer el treball artesà que conté cada ampolla de vi i, alhora, per deixar-se seduir per l’entorn i els paisatges d’on naixen.

 

Més informació