Fira del Vi Falset: dues fires en una

La Fira del Vi de Falset recupera el format habitual, presencial, al recinte firal de Falset. Al mateix temps, però, manté la inciativa de l’edició anterior d’oferir tastos als cellers durant la resta del mes de maig.

Fira del Vi a Falset: Degustació dels vins a peu de carrer, amb la participació de cellers de la DO Montsant i la DOQ Priorat.

Fira del Vi a Falset 2002

Cellers de la DO Montsant i la DOQ Priorat participen en la degustació dels vins a peu de carrer.

  • Divendres 29 d’abril, de 18 a 21 h.
  • Dissabte 30 d’abril, d’11 a 21 h.
  • Diumenge 1 de maig, d’11 a 21 h.

Espai firal de l’Euterpe.

La Fira als cellers

📅 Tot el mes de maig!
📍 Per tota la @doqpriorat i la @domontsant

🍇 Visites directament a cellers i tastos dirigits
⏳ Reserves obertes!

La Fira del Vi de Falset ha obert la seva plataforma online, en la qual es poden comprar tiquets anticipadament per a la Fira presencial (el primer cap de setmana de maig) i també reservar degustacions en cellers de la comarca del Priorat, pertanyents a la DOQ Priorat i DO Montsant, entre el 2 i el 31 de maig.


Altres actes de la Fira del Vi

Divendres 29 d’abril

12e Tast de Carinyenes de Porrera

Tast únic de les millors carinyenes de cada celler de la vila de Porrera.

  • 29/04/2022 – 20:00

Plaça de l’Església (Porrera)

Compra d’entrades.

Dissabte 30 d’abril

Tast amb Llops

Divendres 13 de maig

Presentació del llibre ‘Dies de roses i vins”

Dinars maridats al Celler de ca l’Aspic

Diversos restaurants de Falset i de la comarca preparen menús especials, pensats per descobrir vins especials.

Per exemple, Toni Bru, xef i sommeliter del Celler de ca l’Aspic, de Falset, des de finals d’abril i durant tot el mes de maig, ofereix una sèrie de dinars maridats.

Els dissabtes i diumenges. Places limitades, amb reserva prèvia. Consulta el programa.

 


Com va ser la Fira del Vi Falset 2021

La Fira del Vi de Falset del 2021 va estar marcada per la pandèmia. Però celebrant-se, malgrat tot. Amb actes online i actes presencials.

Amb la col·laboració de la DO Montsant i la DOQ Priorat, proposa, en l’edició d’aquest 2021, que tota la comarca del Priorat es converteixi en el recinte firal. Sempre que les condicions sanitàries i de mobilitat ho permetin.
Així doncs, els cellers que ho desitgin faran el paper d’estands, tot oferint degustacions, amb aforament limitat, a aquelles persones que, prèviament, hagin reservat la seva plaça mitjançant el web de la Fira del Vi.

Reserva

La Fira del Vi també es podrà seguir online

Com ja es va fer l’any passat, el certamen tindrà una edició online. Tindrà lloc el primer cap de setmana de maig (entre el divendres 30 d’abril i el diumenge 2 de maig).
El programa inclourà un seguit d’activitats, concerts i tastos virtuals. Els diversos actes s’emetran en les plataformes virtuals de la Fira del Vi; instagram, twitter i facebook (@firadelvifalset), a més de poder-se veure per televisió (TDT), a través del canal de teleservei de l’Ajuntament de Falset.

Els vins de la DO Montsant i la DOQ Priorat tornaran a ser els protagonistes

Afeccionats i professionals del sector, sabedors que a la comarca del Priorat s’elaboren grans vins reconeguts arreu del món, tenen una cita obligada.

Un dels grans valors d’aquesta Fira és la possibilitat d’enraonar amb els elaboradors d’aquests grans vins a casa seva, al Priorat. És una oportunitat perfecta per conèixer el treball artesà que conté cada ampolla de vi i, alhora, per deixar-se seduir per l’entorn i els paisatges d’on naixen.

 

Més informació