Organitzada per l’entitat ecologista Ipcena-EdC

Els visitants poden degustar aliments de producció ecològica, assessorar-se sobre Bioconstrucció i Energies Renovables, Salut i Higiene, entre altres.

Els més petits també poden gaudir, a la zona de descans, d’un espai amb jocs creatius i didàctics elaborats amb materials reciclats i no agressius.

Serveis de biorestaurant, ECOBAR així com el de guarderia de gossos, ludoteca, etc.

Fira Natura també compta amb diverses conferències, tallers i projeccions.

Amb la presència de 110 expositors tant catalans com de tota la península.

Fira Natura: des de 1999, PROMOVENT L’ALIMENTACIÓ ECOLÒGICA I LA QUALITAT DE VIDA

Els membres d’IPCENA, com a entitat ecologista fundada l’any 1990, van considerar d’organitzar una fira de medi ambient, com activitat de sensibilització i promoció d’hàbits més sensibles, respectuosos i saludables pel medi i les persones. Després d’un període d’estudi, reflexió i preparació, entre el 23 i el 25 d’abril de 1999, va néixer la primera edició de Fira Natura i de forma ininterrompuda s’ha anat organitzant cada any.

La Fira Natura compta amb la col·laboració de gairebé mig centenar de voluntaris que col·laboren per fer més agradable la visita a tots els que vulguin gaudir de la fira i d’ajudar els expositors. D’aquesta manera, Fira Natura es converteix en l’única fira ambiental de Catalunya gestionada i coordinada per una entitat ambiental i amb tan llarg recorregut.

Més informació