Solsoterra fa de Solsona una cita ineludible pels amants dels bolets i la gastronomia.

Un certamen pensat amb l’objectiu de promoure els productes ecològics, la sostenibilitat i els boscos. Aquesta fira és resultat de la col·laboració de diferents agents públics i privats del territori, que de manera conjunta, amb il·lusió i empenta, creiem fermament que una producció i consum diferent és possible.

Mercat del bolet

  • Dissabte, de 10 del amtí a les 8 del vespre, i diumenge de 10 a 2.

En aquest certamen hi trobarem el tradicional mercat del bolet, Cinc parades, a la plaça Major. Amb tot d’activitats relacionades amb aquest producte del bosc.

També hi haurà un espai de venda per a la producció ecològica de la comarca. Quinze parades distribuïdes entre el carrer de Sant Miquel i la plaça de la Catedral. Acompanyat d’activitats i xerrades relacionades amb la sostenibilitat, la salut i el medi ambient.

Tal com passava amb la Fira del Bolet del Solsonès, el certamen significarà el tret de sortida de les ja tradicionals Jornades Gastronòmiques de Tardor organitzades pel Gremi d’Hostaleria del Solsonès.

Solsoterra 2022, amb la Solsbirra

El festival de la cervesa artesana arriba a la quarta edició.

Amb la participació de quatre cerveseres catalanes..

Des del Consell Comarcal del Solsonès i l’Ajuntament de Solsona han unit esforços i sumen L’Ecològica, la biofira de Solsona, a la Fira del Bolet del Solsonès. D’aquesta manera, el 2021 es va crear una nova fira: Solsoterra, Fira de la Terra del Solsonès.

 

Més informació