Mostra de Mediona, edició especial 2021

Per segon any consecutiu, les restriccions sanitàries no permeten celebrar Mediona com era habitual. Aquest any, cada cervesera participant a la fira ho celebrarà al seu lloc preferit.

Acosta-t’hi i Fem Mediona!

No oblideu participar a la GRAN RIFA, que permet no només cobrir les despeses d’aquesta edició si no que també permet fer arribar molta i molt bona cervesa a molta gent. El llistat és espectacular! Més de 60 sortejos!!! Animeu-vos i recordeu que TOTA butlleta comprada participa a TOTS els sortejos (llevat de que ja sigui premiada, es clar).

Un total de 76 elaboradors de cervesa artesana.

La majoria són de territori català, tres dels quals de l’Alt Penedès: Ales Agullons, de Sant Joan de Mediona; BeerCat, de Vilafranca; i HOPe, de Sant Sadurní. També hi haurà quatre cervesers internacionals: dos d’Itàlia, un de Grècia i un altre de Portugal.

Ppredominaran les cerveses elaborades en barriques petites, una nova tendència que està prenent força entre el sector cerveser artesà

Mediona i la cervesa artesana

Si ets amant de la cervesa artesana, tens una cita amb Mediona.

Al llarg de l’any pots venir a conèixer una de les primeres cerveses artesanes de Catalunya, Ales Agullons.

I en especial el segon dissabte de juny, en que celebrem la Mostra de Cervesa Artesana de Mediona, en la que s’apleguen més de 70 productors vinguts d’arreu.

Un gran nombre i varietat de cerveses per tastar, t’esperen en un bon ambient junt amb música en directe, parades de menjar i una fira d’art i artesania. Salut!

Més informació