Al desembre, Preixana és disposa a celebrar el mercat DE PROP, una de les fires gastronòmiques de referència de les Terres de Lleida. Amb la voluntat de donar a conèixer els productes agroalimentaris de proximitat del territori i donar-los notorietat.

Tastos, jornades professionals, networking, espai gastronòmic, tallers per a nens, demostracions de cuina.

Els més petits tindran tot un seguit de tallers per a ells, tant convertint-se en petits xefs, com despertant tots els seus sentits.

Mercat DE PROP, fira gastronòmica

Un cap de setmana amb un programa ple d’activitats gastronòmiques. La iniciativa respon a la necessitat d’ajudar els petits productors agraris a fer-se conèixer i a promocionar-se. Durant dos dies, podrem passejar i comprar a diversos expositors que ofereixen productes artesanals i de proximitat.

També hi ha activitats paral·leles tant per a professionals del sector com per a afeccionats a la cuina. Hi destaca la presència de cuiners de prestigi, com ara Xixo Castaño, del restaurant Malena, amb una Estrella Michelin, i Vicent Guimerà, del restaurant L’Antic Molí, considerat Millor Cuiner 2016, que participaran en l’activitat del Showcooking.

Així mateix, s’ha creat un espai de trobada entre productors i possibles clients d’àmbits diferents, com ara restaurants, botigues especialitzades, cadenes d’alimentació, fundacions…

Hi hau més activitats, com ara un concurs culinari per a incentivar la participació del públic. A més de tasts de vins, caves i cerveses.

Més informació