Del 4 al 6 de juny teniu una cita amb la Fira ViBa.

Del 4 al 6 de juny Manresa acull la quarta edició de la ViBa, una edició en la que vol posar èmfasi en la cultura del vi a través de les obres artístiques del cicle vi_suals i les visites al patrimoni vitivinícola de la comarca.

Aquesta edició es farà a l’Anònima de Manresa, ja que permet controlar-ne els accessos i l’aforament. Les activitats es preveuen amb taules, grups limitats i reserva prèvia a firaviba.cat, per tal de fer la ViBa, un espai segur per a tots i a totes.

Una iniciativa, impulsada per la DO pla de Bages i Bages impuls, que compta amb la complicitat d’agents culturals, socials i econòmics de la comarca.

Concerts fira ViBa

Fira Vi-Ba

Amb l’objectiu de posar en valor i donar a conèixer aquest sector, se celebra a Manresa la Fira ViBa, la Fira del Vi del Bages. La cultura del vi és l’eix conductor del certamen, de caràcter marcadament popular, que també té l’art, la gastronomia i el comerç local de protagonistes. El programa inclou tastos, gastronomia, la Nit de Picapolls, visites i moltes altres activitats.

Més informació