A l’Alt Penedès, a Sant Llorenç d’Hortons, se celebra el ViArt, la fira de vins ecològics, artesans i restauradors.

La major part dels actes es desenvoluparan, el primer dia, a la plaça del Referèndum de l’U d’Octubre i al Poliesportiu Municipal.

Festa de la Primavera de l’EMAP, maridatges de plats i vins, tallers, castells, música, dansa i trobades de puntaires i de plaques de cava.

Els Bastoners i el Ball de Diables del Terrazel també participaran en el ViArt. Podeu consultar els horaris de les activitats en el cartell.

ViArt, des del 2013

El ViArt es va iniciar el 2013 amb la il·lusió de fusionar el vi i les diferents manifestacions culturals del municipi. En un primer moment, es va optar per un ViArt obert a tots els cellers de la península, obert a totes les DO i tant a vi com a cava. Amb els anys s’ha anat oferint un ViArt més específic i es va triar la modalitat de vi ecològic o biodinàmic que més caracteritzava els nostres objectius.

Diverses entitats del municipi hi col·laboren en aquesta Fira, i durant tot el dia hi ha actuacions tant de les entitats col·laboradores com de grups musicals o altres entitats. Així el dia es converteix en un espai per degustar vins i caves ecològics, bones tapes dels restaurants del municipi, espai de compra de les diferents artesanes que ens visiten, lloc d’esbarjo i sobretot, lloc de companyonia entre el veïnat de dins i fora del municipi.

Més informació