ViJazz Vilafranca. Poques coses combinen millor que el vi, el cava i la música.

Més enllà dels concerts i dins la Fira de vins. Podem tastar fins a 300 referències de vi i cava. D’una quarantena dels millors cellers del Penedès. També podem participar en degustacions i maridatges conduïts pels millors enòlegs i sommeliers.

Fira de vins i caves

  • A partir de les 17:30 h, fins a la 1 de la matinada.

Una de les principals fires del sector a tot l’estat. Té un format de tarda-nit, en un agradable i pràctic espai lineal a la Rambla Nostra Senyora amb totes les bodegues una al costat de l’altra en estands de 3×3. Hi haurà bodegues d’altíssim nivell on poder escollir les més de 300 referències dels seus millors vins DO Penedès i caves DO Cava en unes magnífiques copes de cristall Riedel amb un modern “porta-copes”.

ViJazz Vilafranca 2022; Vins, Jazz i gastronomia

Amb elements gastronòmics: una selecció acurada de maridatges. Formatges, pernil, anxoves, foie i ostres. Tenim la possibilitat de tastar aquests productes en estands repartits entre els destinats als vins.

A més a més, hi haurà una zona gastronòmica, amb la presència de restaurants de la zona. Aquests restaurants ofereixen tapes de qualitat, pensades expressament per a ser acompanyades amb els vins i caves del Penedès.

ViJazz Penedès és una iniciativa de l’Acadèmia Tastavins del Penedès. En col·laboració amb l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, el Consorci Penedès Denominació d’Origen i el suport de nombrosos patrocinadors públics i privats, entre els quals destaca com a principal el Banc Sabadell.

Més informació