Bdegust: denominacions d’origen i productes del Berguedà

Mostra gastronòmica i vitivinícola BdeGust, dedicada a la promoció i difusió de productes del Berguedà i de vins elaborats arreu de Catalunya.

Una jornada gastronòmica i vinícola al costat de la Font del Balç de Gironella. Bdegust és una proposta que t’acostarà als vins de les denominacions d’origen i als productes artesanals del Berguedà.

Les DO de Catalunya es troben a Gironella per maridar amb els productes més artesanals. Gaudeix del bon vi i del bon menjar en un entorn envejable al costat del riu. Tasta productes mentre escoltes concerts i deixa que els petits de casa s’entretinguin amb tallers i espectacles d’animació. Una activitat on tota la família hi trobarà el seu lloc

Dissabte 2 de juliol

 • A les 20 h
  Tast de vins i formatges catalans
  amb Ramon Roset
 • A les 22:15 h
  Concert amb B.A.D. Trio

Diumenge 3 de juliol

Des de les 11 del matí i fins a les 9 del vespre la Font del Balç acollirà els viticultors, cervesers, restauradors i artesans que oferiran els seus productes als visitants. Enguany hi participaran 8 cellers de 5 Denominacions d’Origen diferents:

 • DO Pla de Bages: Fargas Fargas, La Diferenta i Oller del Mas
 • DO Terra Alta: Herència Altés
 • DO Monsant: Celler Ronadelles
 • DO Navarra: Bodegas Máximo Abete
 • DO Cava: Artium i celler cooperatiu d’Artés

Pel que fa a cervesers enguany s’ha convidat a la cervesa “Bdegust”, una cervesa ecològica i 100% que comparteix nom amb la mostra. La Forkilla, amb la xef Sílvia Martínez, cobrirà la part dels restauradors; i Blancafort, Cal Músic, Casa Enfruns, Puigfitó i el Forn d’Avià, tots artesans elaboradors de la comarca, completaran la mostra.

Com ja és habitual, al matí hi haurà música amb el DJ Roger Soul. Funky-soul 70’s i al vespre el protagonista serà el DJ Principia DJ.

Més informació