Arriba de nou BioCultura Barcelona amb el lema “Obre els ulls a l’ecològic”. Aquesta 29 edició se celebrarà del 4 al 7 de maig al Palau Sant Jordi i vol continuar sorprenent els visitants amb les últimes novetats del sector ecològic.

Com a novetat en aquesta edició s’inaugurarà un nou espai amb el nom de Fifit, que estarà dedicat al moviment orgànic i posarà en valor la importància de l’exercici físic i la salut, relacionat amb l’alimentació ecològica i sana.

Biocultura Barcelona 2023

La producció ecològica segueix el seu curs, augmentant de forma sostinguda, i calant cada vegada més en la nostra taula, i sobretot en la nostra consciència, com a part importantíssima de la nostra salut i la del nostre medi ambient. Les dades de consum també continuen donant bones notícies i, continuem creant teixit empresarial i ocupació (més de 95.000 llocs de treball en el sector de la producció ecològica).

Trobareu tota la informació sobre la convocatòria, per ser expositor, per realitzar una activitat o per promocionar una empresa, etc. clicant aquest enllaç.

La fira de productes ecològics i de consum responsable més gran de l’Estat

La fira de productes ecològics i de consum responsable, Biocultura, congrega a més de setanta mil visitants en cada edició. El programa permet assistir a prop de quatre-centes activitats i reuneix a més de set-cents expositors del sector.

Biocultura Barcelona és la fira de productes ecològics i de consum responsable més gran de l’Estat, amb centenars d’expositors que abasten diversos sectors, des de la cosmètica ecològica i la moda sostenible, fins a la casa sana, benestar, estil de vida ecològic, turisme responsable, artesanies i ONG, entre molts altres.

La fira, que se celebra al Palau Sant Jordi de Barcelona, acull en cada edició milers de visitants que poden gaudir de nombroses activitats i xerrades relacionades.

Més informació