El 2022 no es celebrarà.

Ecofira de Calaf, l’única fira dedicada al producte ecològic, les energies renovables i el consum responsable de la comarca de l’Anoia i de l’Alta Segarra. Aquest certamen es convertirà un any més en aparador i punt de trobada de persones i professionals que, des d’àmbits diversos, treballen per a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del país.

Ecofira de Calaf: la fira ecològica de l’Alta Segarra i de l’Anoia

És un aparador i punt de trobada de persones i professionals que, des d’àmbits diversos, treballen per a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del país.

L’ECO-FIRA CALAF, amb l’objectiu de fomentar els productes ecològics. va més enllà de ser una fira comercial. Estan previstes un seguit de ponències i tallers per formar-se i conversar al voltant de la sostenibilitat, l’ecologia i el medi ambient.

Els productes i les pràctiques ecològiques seran els protagonistes a Calaf, en una fira que ja és referent a les terres de l’Alta Segarra i de l’Anoia i per extensió a la Catalunya Central.

Residu zero

L’any 2019, l’eix temàtic de la fira va ser el Residu Zero. Per això, destaquen propostes que fomenten el repte de disminuir progressivament la generació de residus fins a reincorporar totes les matèries al cicle productiu o als sistemes naturals. Podeu trobar en aquesta fira expositors amb productes de tota mena relacionats amb l’ecologia, la sostenibilitat i el medi ambient.

L’EcoFira està organitzada per l’Ajuntament de Calaf, que compta amb el suport i col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Més informació