El proper 19 de novembre, d’11 a 20 hores les Drassanes Reials de Barcelona, seu del Museu Marítim, acolliran la Festa Arrels, la gran trobada del món rural que pretén acostar la realitat pagesa a la ciutat.

Serà una gran mostra del rural català actual, “el món que torna”. On les persones visitants podran gaudir de gastronomia, cultura i saviesa rural de la mà de professionals del sector. L’acte a més, comptarà amb la presència la Consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura. 

Festa Arrels, mercat de pagès

Al llarg del dia  els assistents podràn gaudir d’un mercat de pagès. Amb més de 40 artesans alimentaris que vendran el seu producte.

Paral·lelament s’estaran duent a terme xerrades i oferiran degustacions. Molts d’ells els socis i les sòcies del Mercat Arrels. Una ocasió per que tots els lectors de la revista puguin trobar-se amb els pagesos i els productors del mercat, en una jornada plena d’activitats.

L’esdeveniment comptarà amb un mercat de pagès amb més de 40 artesans, tastos de vins, olis, formatges o cerveses artesanes, actuacions culturals com la de Mazoni, xerrades i un espai infantil.

Durant la Festa es llegirà el Manifest Arrels. Diverses personalitats del món rural defensaran un nou model de convivència amb el món urbà, basada en el respecte mutu i la cooperació.

Arrels és la plataforma de divulgació d’informació i coneixements d’un estil de vida basat en els valors de la natura i el món rural. Per a totes les persones que el senten com a propi. També un espai que posa en contacte directe els consumidors amb els pagesos productors d’aliments de proximitat del nostre país. Una iniciativa de la Cooperativa Abacus

Més informació