Fira Àpat Tarragona són 3 dies, un cap de setmana i un dilluns.. El 2021 es va fer per primera vegada a Tarragona una edició de la Fira Àpat, que s’ha vingut fent durant 5 anys a Barcelona

Activitats Fira Àpat Tarragona 2023

Aquestes són algunes de les activitats que podrem trobar a Fira ÀPAT TARRAGONA 2023:

Masterclass d’Arròs

  • dilluns 25, a les 19:30 h

Taller d’embotits

  • diumenge 26 a les 17:30 h

Taller de cerveses

  • dilluns 27 a les 11:30 h

Productors catalans

Durant tres dies, productors i elaboradors de productes agroalimentaris catalans presenten els seus productes i les seves novetats tant a professionals del sector (restaurants, botigues, hotels, vinoteques, distribuïdors…) com consumidors finals.

Fira ÀPAT és el present i el futur del sector de l’alimentació catalana. Amb diversos acords de col·laboració i una actitud de pro activitat perseguim un únic objectiu.

Fira Apat Tarragona

Què s’hi fa a la Fira Àpat Tarragona?

La primera edició de Fira Àpat es va celebrar el 2015 a Barcelona. Al llarg de cinc edicions l’evolució ha estat constant. Fira Àpat del 2018 va apropar un centenar de marques que van decidir instal·lar el seu expositor, una xifra que es manté respecte a l’edició que es va celebrar el 2019. De setanta activitats organitzades el 2018, es van passar a setanta-cinc el 2019.

Tots les persones que s’han apropat a una edició de la fira han pogut gaudir de més de 60 showcookings, xerrades, tallers i màsterclass de la mà de grans professionals.

A més, en totes les edicions de Fira Àpat s’han dut a terme una gran varietat d’activitats. Totes elles amb els productes de proximitat com a principal protagonista. Hi podem destacar conferències de diverses temàtiques de la mà d’experts, com la celebrada el 2019 sobre la manera més sana i sostenible de beure aigua, classes de cuina per aprendre receptes noves i exposicions de productes de proximitat de Catalunya.

On es farà la Fira Àpat Tarragona?

El Palau Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

HORARI

Horaris

  • Dissabte: 15 h a 21 h
  • Diumenge: 11 h a 21 h
  • Dilluns: 10 h a 15 h

Més informació