El 2021 es va fer per primera vegada a Tarragona una edició de la Fira Àpat, que s’ha vingut fent durant 5 anys a Barcelona. Amb la mateixa fórmula: 3 dies, un cap de setmana i un dilluns.

Activitats Fira Àpat Tarragona 2022

Aquestes són algunes de les activitats que podrem trobar a Fira ÀPAT TARRAGONA 2022:

MASTERCLASS DE CLOTXA

  • dilluns 9 de maig, a les 11:30 h

Com preparar un plat tradicional típic de les comarques de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta. De la mà del conegut xef Sergi de Meià (Cuina d’Arrel). L´esmorzar de pagès de les Terres de l´Ebre torna a les taules. I aquí veurem com preparar una clotxa de restaurant de primera categoria.

TALLER D´ARRÒS AMB PEIX

  • dilluns 9 de maig, a les 13:30 h

Treballar l´arròs no és tasca fàcil. En aquest taller veurem la importància de la cocció, dels ingredients i de la recepta. Ho farem a través d´un arròs de gamba, calamars i musclos de la mà de l´Óscar Lafuente del Restaurant La Xarxa Tarragona

TALLER DE PASTISSETS

  • diumenge 8 de maig, a les 17 h

Els pastissets de la zona de Tarragona i Terres de l´Ebre són segurament unes dels postres més exquisides que existeixen. Tothom que els prova vol repetir. Podrem gaudir d´aquesta activitat de la mà de Pastissets Pinyol, que venen de Rasquera, un municipi de la comarca de Ribera de l´Ebre.


ElProductors catalans

Durant tres dies, productors i elaboradors de productes agroalimentaris catalans presenten els seus productes i les seves novetats tant a professionals del sector (restaurants, botigues, hotels, vinoteques, distribuïdors…) com consumidors finals.

Fira ÀPAT és la fira professional dels aliments produïts a Catalunya, on els productors i elaboradors de productes catalans poden presentar cada any els seus productes a botigues, restaurants, hotels, vinoteques, distribuïdors i consumidors finals.

Fira ÀPAT és el present i el futur del sector de l’alimentació catalana. Amb diversos acords de col·laboració i una actitud de pro activitat perseguim un únic objectiu.

Fira Apat Tarragona

Què s’hi fa a la Fira Àpat?

La primera edició de Fira Àpat es va celebrar el 2015 a Barcelona. Al llarg de cinc edicions l’evolució ha estat constant. Fira Àpat del 2018 va apropar un centenar de marques que van decidir instal·lar el seu expositor, una xifra que es manté respecte a l’edició que es va celebrar el 2019. De setanta activitats organitzades el 2018, es van passar a setanta-cinc el 2019.

Tots les persones que s’han apropat a una edició de la fira han pogut gaudir de més de 60 showcookings, xerrades, tallers i màsterclass de la mà de grans professionals.

A més, en totes les edicions de Fira Àpat s’han dut a terme una gran varietat d’activitats. Totes elles amb els productes de proximitat com a principal protagonista. Hi podem destacar conferències de diverses temàtiques de la mà d’experts, com la celebrada el 2019 sobre la manera més sana i sostenible de beure aigua, classes de cuina per aprendre receptes noves i exposicions de productes de proximitat de Catalunya.

On es farà la Fira Àpat Tarragona?

El Palau Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

HORARI

Horaris

  • Dissabte 7 de maig: 16h a 21h
  • Diumenge 8 de maig: 11h a 21h
  • Dilluns 9 de maig: 11h a 19h

Més informació